Elmondjam a szüleimnek, hogy barátom van, ha ilyenek a körülmények vagy inkább ne?
A legjobb barátnőm öccse a barátom(a lányt is a gimi kezdetével ismertem meg,2 hónap alatt legjobb barátnők lettünk),de a szüleim az egész családjukat nem kedvelik,mert gazdagok és ez látszik a viselkedésükön is.
Karácsonyra azt kaptam a legjobb barátnőmtől,hogy elvittek magukkal a tél közepén "nyaralni" 2 hétre egy brutálisan szép szállodába,teljes ellátással és ők fizették a repjegyet,a szállást,mindent.Akkor a szüleim alig engedtek el,csak nagy vita árán.
A barátom szülei eléggé engedékenyek,külön emeletet kaptak a házban,hétvégente nem kell időre hazamenniük,bármikor ott alhatnak náluk az ismerőseik és elengedik őket bárhova (fesztiválokra,Balatonhoz a nyaralójukba).Az én szüleim meg teljesen mások.
Sokat vagyok náluk,most már a barátom miatt is és hétvégente ott alszok,nyáron elvittek magukkal külföldre és a nyaralójukban voltunk folyton.
Attól tartok,hogyha elmondom nekik,hogy kivel vagyok együtt,akkor már nem engednék az ottalvásokat,azt,hogy menjek velük mindenhova,mert az más,hogyha azt mondom,hogy a "legjobb barátnőméknél alszom",mint az,hogy a "barátoméknál alszom".
Szerintetek?
Hát nem azt szoktam nekik mondani,hogy a "barátomnál alszok",hanem hogy "xy-éknál alszom".Nem tudják,hogy van barátom,ezért azt hiszik,hogy olyankor a legjobb barátnőmmel elmegyünk este egy kicsit szórakozni,utána reggelig beszélgetünk és filmezünk,majd alszunk.
Néha van ilyen is,szóval akkorát nem hazudok ezzel...
A barátom 15 éves,én 16 leszek egy hét múlva.
De tudják hol alszik... -.-" szövegértés...
Egyébként hány évesek vagytok?
Elég "laza" életet élsz, mert ezt láttad a barátnődtől, családjától.
De ha Te most elszúrod, nem tanulsz, csak bulizol, nyaralgatsz, esetleg terhes leszel, akkor milyen élet vár Rád? Neked az eszeddel kell előbbre jutnod, mert nem olyan gazdagok a szüleid, hogy ha nem csinálsz semmit is megélsz, mert eltartanak.
Nem is fogadtam volna el 2 heti ingyen nyaralást, de ez más kérdés.
Igen, mond el a szüleidnek. Nem az a jó szülő, aki mindent megenged a gyerekének, hanem aki felelősséggel neveli, terelgeti.
Hat ha a15 eves fiam megdugna a novere baratnojet...... max annyit mondanek h: a gumit mindig huzd fel rendesen fiam.....
Ha a 16 eves lanyom megdugna egy 15 eves hulyegyerek, csore rantanam a shootgunt....
Haaat, attol fugg honnan nezzuk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!