Miért kell anyának így kiakadnia, mert a barátom egyetemista és a családja gazdag?
A barátom 22 éves, én 16 vagyok, hónapok óta együtt vagyunk, de anyának csak nemrég mondtam el.
A barátom és a családja gazdag, ez látszik is rajta és a viselkedésén is. Ma nála voltam és mikor hazajöttem, anya kiakadt, hogy miért megyek a barátomhoz, miért hoz haza kocsival. Már Karácsonykor is ezt csinálta, hogy hogy vehet a barátom nekem drága ajándékokat és felejtsem el, hogy a Szilvesztert vele töltöm,stb.
Úgy viselkedik, mintha nem is a barátommal lennék, hanem valami jöttmenttel.
És csodálkozik, hogy semmit nem beszélek meg vele, titokban szedem a gyógyszert, sose mondom el neki, hogy mi van velem.
Csak azt hallgatom, hogy a barátom kihasznál, nem szeret, a gazdagok csak a saját "fajtájuk" közül választanak és nem veszi észre, hogy ez nekem rosszul esik.
Nézd #31, szerintem meg normális ember nem kezd olyannal, aki ahelyett, hogy a saját döntéseire hallgatna, saját érzelmeit élné meg, saját életét élné, azon lamentál, hogy hogyan feleljen meg mások beteg normáinak és elvárásainak, annak, hogy mások mit tartanak úgymond "normálisnak".
Az ugyanis lehet akárhány éves, 20 vagy 30 vagy 50, de érzelmi érettségben egy bölcsődés szintjén van.
Az érett ember maga dönt a saját párkapcsolatáról, ennyi.
Nézd #33, én már rég kinőttem abból a korból, hogy azt gondoljam, nekem kell megmondani, hogy másnak ki tetszhet meg és ki nem, mit láthat benne, és mit nem.
(meg egyébként is tudom, hogy ződséget beszélsz, amikor a párommal összejöttünk ő volt 17, én 33, és ettől még a számunkra fontos dolgokban hasonló szinten, és véleményen voltunk....azóta eltelt 16 év, és jé, még mindig együtt vagyunk.... hogymikvannak...)
Szerintem anyukád egy másik pasival is ugyanezt csinálná. Csak most tud lovagolni ezen a gazdag dolgon. Szegény pasi is kidobja az embert, megcsalhatja, kihasználhatja. Hidd el akkor meg találna más kifogást. Szerintem anyukád egyszerűen csak félt, fél hogy felnő a lánya, nem emlékszik a saját fiatalkorára. Vagy neki volt 16 évesen rossz tapasztalata.
Amúgy nem értem miért kell ennyire elítélni a 16 és 22 évet, nem is óriási korkülönbség. Ha 30 és 16 lenne akkor azt mondom oké.
Szóval kérdező te csak tarts ki, ha valamikor is összekaptok a barátoddal akkor sem kell anyukát beavatni, egyszerűen otthoni dolgokban felelj meg anyudnak( szóval ne menjen a tanulás rovására, anyuddal is tölts időt, segíts neki) és mellette meg járj a barátoddal, majd elválik mi lesz belőle. Lehet hogy vége lesz, de lehet pár év múlva majd anyuddal nevettek ezeken a dolgokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!