Miért kell anyának így kiakadnia, mert a barátom egyetemista és a családja gazdag?
A barátom 22 éves, én 16 vagyok, hónapok óta együtt vagyunk, de anyának csak nemrég mondtam el.
A barátom és a családja gazdag, ez látszik is rajta és a viselkedésén is. Ma nála voltam és mikor hazajöttem, anya kiakadt, hogy miért megyek a barátomhoz, miért hoz haza kocsival. Már Karácsonykor is ezt csinálta, hogy hogy vehet a barátom nekem drága ajándékokat és felejtsem el, hogy a Szilvesztert vele töltöm,stb.
Úgy viselkedik, mintha nem is a barátommal lennék, hanem valami jöttmenttel.
És csodálkozik, hogy semmit nem beszélek meg vele, titokban szedem a gyógyszert, sose mondom el neki, hogy mi van velem.
Csak azt hallgatom, hogy a barátom kihasznál, nem szeret, a gazdagok csak a saját "fajtájuk" közül választanak és nem veszi észre, hogy ez nekem rosszul esik.
"A barátom és a családja gazdag, ez látszik is rajta és a viselkedésén is."
Ebben a mondatban keresném anyukád viselkedésére a választ!
21:30
Ennyire tisztában vagy a kapcsolatunk minden részletével, hogy tudod, semmilyen téren nem vagyok hozzá való? :)
Ez nagyon édes, meg minden...De azért egy kicsit visszavehetsz.
50%-os, te miért vagy ekkora paraszt (már bocsánat)?
Nem tudom, hogy mit ártottam neked, de ne itt legyél már ekkora tapló, légyszíves.
Szerintem én normálisan válaszoltam, nem osztottam ki senkit, aki vette a fáradtságot és próbált segíteni. Ezeket a válaszokat köszönöm is!
De nem tudom, hogy az 50%-osnak miért kell totál haszontalan és bunkó, fárasztó válaszokat írnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!