Mit tegyek? A férjem családja egy borzadály!
Itt nekem a férjed tűnik borzadálynak,a család már mellékes.
A férjed nem áll ki melletted.
Nézd. A férjed családja megváltozni nem fog. De ha folyamatosan szapulod a férjed családját, akkor a végén még te leszel a bűnbak a férjed szemében is, és még jobban az anyósodékhoz fog húzni.
Szóval, előbb-utóbb rámegy a házasságotok.
Az a legjobb a férjednek, és neked is, ha egész egyszerűen nem foglalkozol a családjukkal. Utálnak? Jó. Nem jönnek? Jó. A lényeg, hogy a férjed+te+gyerekek jól meglegyetek.
Én is sokat idegeskedtem a férjem családja miatt, de aztán rájöttem, hogy csak magammal szúrok ki. Most is ugyanolyanok ők, de nem foglalkozom velük, ők nem jönnek, én nem megyek. Ennyi éppen elég a boldogságomhoz, és a férjem sincs két tűz között.
Egyetértek abban, hogy a férjeddel van a nagyobb baj.
Tenni azt tudod, hogy nem szapulod a családját - tudom, hogy ez nagyon nehéz, de idővel észre fogja venni a különbséget a te és az ő hozzáállásuk között. Jelenleg bárhol van is, bántanak valakit, akit szeret. Ha melletted nem ez lesz, melletted érzi majd jobban magát.
És igen, maradj otthon, minek lennél olyan emberekkel, akikkel rühellitek egymást? Töltsd hasznosan azt az időt, élvezd.
Nálunk anyóssal van óriási probléma, ami miatt úgy döntöttem, hogy az unokát nem fogja látni. Párom kiáll mellettem, persze biztos rosszul esik neki, hogy ezt mondtam.
Tényleg a férjeddel van valami probléma, esetleg ha leültök beszélgetni erről, lehet,hogy segít a helyzeten.
Ez tipikus esete a szülő, illetve családcentrikus házasságnak. Ez nálunk gyarokri, aminek több oka is van.
Az ilyen házasságok jó része végzödik válással.
De amíg folyton őke szidod, önvizsgálatott is kellene tartanod, vajon miért "utálnak" Téged?!
Ha a párod kiállna melletted akkor csökkenne a családja általi borzadályok. Nektek közös ikreitek vannak, akik az elsők és mindennél fontosabbak, legyen az akárki. Lehet, hogy mérgében tesz ilyen megjegyzést, ami jelentheti azt, hogy már gondolkozott ezen a dolgon. A férjeddel kötötted össze az életedet és adtál életet két gyermeknek akiknek élsz nem az anyóssal. Beszélni kellene a pároddal, csak ti ketten, hogy megoldjátok a problémákat, mert később nagyobb is lehet belőle. Én biztos nem foglalkoznék se anyóssal se a sógornővel sem, ha utálnak akkor tartsák meg maguknak.
Gratulálok az ikrekhez és sok boldogságot kívánok hiszen ők a legfontosabbak!
Kedves utolsó előtti! azért utálnak mert sógornőmnek meg mertem mondani a magamét, amiért lusta, kihasznál mindenkit és csak az a jó, amit ő csinál. Pl. disznóvágás a férjem nagyszüleinél, mindenki dolgozik én 2 hónapos terhesen, ő beállít, 9-kor a gyerekével a gyereket elküldi a disznóvágók társaságába, ő megreggelizik és lefekszik aludni. majd felébred és hazamegy, persze e gyereket ott hagyja, hogy még rá is vigyáznunk kellene. majd a másik sógornőmet letolják, amiért nem ügyel a gyerekre, hanem az üstház körül szaladgál. És számtalan ilyen eset.
Nem szeretem ezt a családot, mert amíg az egyik unoka becsben van tartva addig a mi gyerekeink le vannak tojva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!