A barátnőm családja teljesen ki készít, meg oldás?
Hát ez nagyon rossz helyzet, nekem már volt hasonló. Semmi bíztatót nem tudok írni, 2 évig voltam az akkori barátommal, a szülei eleinte nagyon szerettek, de elvárták, hogy az ő látásmódjuk szerint cselekedjek. Elmagyarázni, megértetni nem lehetett velük semmit, és az lett a vége, hogy az igyekezetem ellenére a szakítás után én voltam a rossz, és a kicsi fiuk életének elrontója stb...
Arra kellett rájönnöm, hogy az alma nem esik messze a fájától, ritka hogy ilyen szülők gyereke ne örököljön ebből semmit.
Meg hosszútávon gondolkozva nagyon sokat számítanak a szülők, a későbbi gyerekek nagyszüleiként sok mindenbe lesz beleszólásuk. ( persze, csak ha hosszútávon gondolkozol a lánnyal, de ha nem, akkor minek vagy vele )
Azt tenném még hozzá, hogy vannak sajnos régimódi, egyszerű emberek akik úgy gondolják, hogy a fiúk dolga eltartani a lányt, és támogatni annak családját is, és úgy bánnak vele, mint valami tulajdonnal.
Sajnos ezek azért elég égető problémák egy kapcsolatban, ilyenkor érdemes mérlegelni. És ez nem előítéletesség, hanem egy tényleg nagyon fontos dolog, ha boldog akarsz lenni.
ezt pofátlanságnak hívják
én is megéltem hasonlót, szóval két dolgot tehetsz
1. nem mész a szülőkhöz, a barátnőd megy hozzád
2. szakítasz
az összes válasz értelmes... nem írtam én semmi rosszat azzal, hogy gyakorolnod kéne a helyesírást.
a barátnőd szüleit buta embereknek tartod, akkor legalább te ne legyél az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!