Anyósom puszta gondolatára begörcsöl a gyomrom. Mit csináljak? Többi lent.
Kérdező, kár hogy nem tudom likeolni az utolsó hozzászólásod, ezek az agyhalottak úgy választanak párt meg szülnek gyereket, hogy először megnézik, ki lesz a nagyanyja/apja, aztán ha nem szimpi valamelyik, akkor seggberúgják a csávót: nem kellesz, mert nem bírom az anyád! :DDDDDD
Gondolom ezek azok, akik írják, hogy tiszteld az anyósodat, mert felnevelte a férjedet!
Ha idegesít valami, tedd szóvá, ha ne fürdik, mondd meg, a ruháit mosd, akár mindennap - mit tudsz tenni, majd csak hazamegy! 18as voltam.
Én takarítok, mégis bolhás lettem múlt hónapban. Van ilyen.
Amúgy abból kiindulva, hogy matracon alszik a földön, valószínűleg elég messze van tőletek, és csak így lehet megoldani a dolgot. Azért csak akar unokázni. Jobb lenne, ha ti mennétek hozzá? Tejesen csak nem lehet elzárni az unokáktól, ez egy ilyen bicikli.
Az én nagyanyám (anyám anyósa) is ilyen, ahányszor nálunk volt, apám este szólt neki, hogy "anyu tessék menni fürödni, mi majd később megyünk" anyám meg a kezébe adott egy törölközőt, meg egy tusfürdőt. Nem volt választási lehetőség. neki nincs is fürdőszobája otthon, szóval gondolhatod. Anyám ki is van/volt tőle mindig, hogy ahelyett, hogy örülne, hogy végre fürödhet normálisan, úgy kell erőltetni, hogy menjen már el.
Amúgy anyám is, meg már én is mindig közöljük, hogy jó jöjjön anyád, DE akkor szabadságon leszel. A férjem is, meg apám is hajlamos volt rá, hogy elvonult tévét nézni meg aludni, és leszarta az anyját, amíg meg nem mondtuk neki, hogy ha már elhozza, akkor fogja magát és szórakoztassa, ne odavágja nekünk, hogy foglalkozzál vele. Az ő anyja!
Utolsó előtti vagyok, igazából szerintem a kiszolgálás nem is annyira gáz, nekünk is inkább azzal együtt (volt) sok mindig, hogy a saját gyereke elvonul, leszarja. Barátnőm férje egyenesen elmegy egész napra horgászni meg ilyenek, miután odavitte az anyját látogatóba. Még gyerek sincs. Az asszony meg üljön a mamával. Ezt amúgy én sem értem.
Gyakorlatilag ezek a férfiak nem tudnak és nem is akarnak mit kezdeni a saját anyjukkal, de úgy gondolják és elvárják, hogy majd az asszony ápolja a kapcsolatot, meg az ő jó hírét, idehozom neki, majd csak csinál vele valamit én meg bemegyek dolgozni, tv-t nézni, aludni, horgászni stb. Hát ez felháborító. Érdekes a nők sose csinálnak olyat, hogy elhozzák egy hétre az apjukat odateszik a férjüknek aztán diszkréten elhúznak, hogy te meg szórakoztasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!