Idegesít a saját apám puszta jelenléte. Titeket a tietek nem?
Engem is idegesít...minndig kiabál...pedig mikor kicsit voltam akkor imádtam őt ő volt a mindenem meg én is neki!
Ő azt mondja h azért mert félt,meg szeret,meg minden de nem érti meg h már nem vagyok 10 éves pisis,tudok hogy mit teszek,és ha valamit rosszul csinálok felelősséget is vállalok azért!!!Nem tudom mért nem bíznak meg bennem az anyummal együtt pedig semmi olyat nem tettem!!!
17/L
Sajnos mostanában velem is ez van többször, pont most akadtam ki rá.Egyébként imádom őt nagyon jóban vagyunk csak semmit sem tud megtenni ugy ahogy egy gyerek elvárná az apjától amióta anyám külföldön van itthon kész káosz egy vonatot nem tud nekem keresni hanem inkább tv-z ik.Meg egy telefont sem hajlandó elintézni...szóval engem nagyon idegesit.Remélem majd ez is elmúlik.
15/L
Köszönöm a hozzászólásokat!
12:26,
Te egyke vagy?Ha nem,akkor hányadik gyerek vagy? Nekem van két féltestvérem,30 és 40 között vannak,egyiknek már gyereke is van, plusz van még egy édestesóm,aki 23,egy hónapja ment ki Londonba.A féltesóimnál azért nem állt fent ez a probléma, mert apám akkor már külön családot alapított, és nem velük élt,hanem velünk,a nővéremmel viszont hasonló problémája volt,és tudom hogy azért csattan rajtam az ostor,mert én vagyok a legutolsó,és ha én is felnövök,akkor szembe kell néznie azzal hogy bizony megöregedett...
Engem is idegesít, mert állandóan cseszeget. Évek óta ugyanazt a baromságokat nyomatja, aminek semmi értelme. Sokszor van aftám és mindig azt mondja, hogy mer nem eszek gyümölcsöt. Pedig rengeteget eszek! Aztán mióta másik fürdőszobám van (2 van a házban és most csináltattuk meg az enyémet használhatóra), azóta azt hiszi, hogy nem mosok fogat(mer ő nem látja/hallja) és cseszeget hogy majd kirohadnak! Pedig rendszeresen mosok fogat :D És ezzel az állandó cseszegetéssel elérte, hogy már nem kívánom a jelenlétét se és teljesen kiakadok a puszta ottlététől is :S Remélem elmúlik, ha elköltözöm, mer jövőre egyetem és kolis leszek.
17/L
Engem is sokszor idegesít ugyanez ez a helyzet mint nálad,de én sem tudom hogy miért(mondjuk engem néha anyum is)de szerintem azért mert már legszívesebben költöznék el itthonról csak sajnos még nem tudok . De szerintem is ha már nem fogok itthon lakni akkor biztos jobb lesz a kapcsolatunk.
19/L
12:26 vagyok!
Nem nem vagyok egyke van egy 20 éves bátyám,de vele sem jobb a helyzet,talán ő még sokkal rosszabul jár mint én,mert ha az apu vmin kiabál vagy valami baja van akkor ő eltűri,én viszont nem,én megmondom neki amit gondolok,nem hagyom őt abban a tudatban h neki van igaza mikor közbe mégsem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!