Idegesit a parom jelenlete, ugye ez mar a kapcsolatunk veget
jelenti?
Figyelt kérdés
Vagy mindenki szokott igy lenni?
2009. márc. 26. 13:10
1/7 anonim válasza:
Ha néha idegesít,mert egyébként is v. miatt feszült vagy,még belefér.Ha ez álladósul,érdemes elgondolkoni,miért.Én már figyelek a jelekre:ha olyan dolgai idegesítenek,amit régebben észre sem vettem,azt jelenti nálam:múlik a szerelem,Ha már a puszta jelenléte is zavar,tudom,hogy be kell fejeznem a kapcsolatot.Voltam már így,és miután szakítottam,megkönnyebbültem.Aztán eltelt kis idő,úgy éreztem hiba volt,de hosszú távon kiderült,mégis jól döntöttem.Gondold át,mi miért van nálad,lehet azért idegesít(nem tudom)mert teljesen mások vagytok és hosszú távon így nem lehet együtt járni,élni senkivel.Nem mindig igaz az a közhely,hogy az ellentétek vonzzák egymást.
2009. márc. 26. 13:26
2/7 anonim válasza:
Én is voltam igy. Régi barátommal eleinte minden jó volt és szép lassan odáig jutottunk, hogy szabályosan rosszul voltam akkor, ha nálunk volt. Hányingerem lett és irtóztam attól, hogy hozzám érjen. Másik szobában aludtam ilyenkor. Aztán beláttam, hogy ez igy nem jó, mert közben arra vártam, hogy rendbe lesz minden, de nem lett. Megkértem ne jöjjön többet és ne találkozzunk. Ennyi volt.
Úgyhogy igen, a ti kapcsolatotoknak is vége. Sajnálom.
2009. márc. 26. 13:28
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy csak egy kicsit több időt kellene külön töltenetek, nem tudom mennyit vagytok együtt, de szervezzetek külön programokat, és lehet hogy attól javulhatnak a dolgok. Ha nem működik, akkor érdemes elgondolkodni a kapcsolat jövőjén.
2009. márc. 26. 13:42
4/7 anonim válasza:
Szia
Nekünk nem volt túl jónak mondható a kapcsolatunk mikor férjem elkezdett kamionozni az első időkbe azért hiányzott majd késöbb egyszerűen irritált mikor itthon volt meghallottam a hangját elkezdett fájni a fejem és tiszta ideg lettem mikor nem volt a közelembe annyira jól éreztem magam és tudtam hogy ez így nem fog tovább működni döntöttem és elváltam
2009. márc. 26. 13:48
5/7 anonim válasza:
Lehet hogy csak átmeneti zavarról van szó. Lehet hogy fáradtabb vagy vagy frusztráltabb. Velem akkor volt így amikor jártam valakivel, de utána kitettem a szűrét, mióta férjnél vagyok maximum néha egy kis magányra vágyom h feltöltődjek de nem idegesít a párom. Gondolkozz el h szereted-e még.
2009. márc. 26. 13:53
6/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, annyira jokat irtok! Igaz minden, es magamra ismerek a mondataitokban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!