Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom puszta gondolatára...

Anyósom puszta gondolatára begörcsöl a gyomrom. Mit csináljak? Többi lent.

Figyelt kérdés
Férjem meghívta anyóst, hogy jöjjön unokázni, de nekem a puszta gondolatra is görcsöl a gyomrom, ha a banyára gondolok. Először is 50m2-en élünk négyen, elférni csak a matracon fér el a földön. A másik a kedves mama mindig csak vendégségbe jön, sosem segít semmit, még a kávét is elé kell tenni. Nem nagy dolgokat várnék én, de azért álljon meg a menet, hogy két csöppség van itt, férjemet is kiszolgálom, plusz még őt is. Nem fürdik, büdös, ápolatlan, mosatlan ruhákban jön. (Nem azért ilyen, mert nincs rá pénze, hogy foglalkozzon magával, hanem, mert ennyire igénytelen.) Vakarózik, szürcsög. Irritáló, rémálomszerű jelenség. Két éves a fiam, négy hónapos a kisebb fiam. Van elég bajom, gondom, nem még nyakamra ez a banya. Hogy lehet ezt a szituációt egyáltalán túlélni?
2014. febr. 10. 13:57
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
50%
Akkor miért hívta meg a párod anyósodat? Valahogy számomra elképezlhetetlen, hogy a párom valakit meghív a közös lakásunkba, akit én útálok... Mi ilyen helyzetben voltunk a sógornövel, volt nálunk, amikor én dolgoztam, de a "nyakamra" nem hívta volna meg.
2014. febr. 10. 16:43
 22/39 A kérdező kommentje:
Utolsó ez jó kérdés. Ezt én is szeretném tudni... De akkor azért, mert én utálom anyóst nem jöhet be a lakásba? Messze lakik, gyerekeket pedig nem engedem oda, mert brutális a helyzet a lakásában. Szóval, ha nem jönne, egyszerűen nem látná az unokákat. Ezt nincs szívem megtenni sem vele, sem a férjemmel. Amúgy férjemnek szent és sérthetetlen az anyja. Nem lát benne hibát.
2014. febr. 10. 18:01
 23/39 anonim ***** válasza:
37%
Illedelmesen viselkedsz vele ahogy a vendégekkel kell. Egyébként örülhetsz neki, hogy a dolgaidba nem szól bele más örülne egy ilyen anyósnak.
2014. febr. 10. 18:08
 24/39 A kérdező kommentje:
Azért ez elég durva kijelentés, hogy más örülne ilyen anyósnak. Utolsó! Szívesen összezárnálak vele pár napra! Illedelmesen, én az vagyok vele, mindig tisztelettudó voltam, de kezd elfogyni a türelmem. Ő miért nem illedelmesen viselkedik és miért úgy, mint egy faragatlan tuskó???? Ezt magyarázd meg! Miért csak én legyek illedelmes?
2014. febr. 10. 18:12
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Én is téged egy mindenbe beleokoskodó anyóssal. Egyébként a fürdést, meg a ruhát meg lehet beszélni akár kis célozgatásokkal is. Lehet azért kell kiszolgálni mert nem érzi otthonosan magát nálatok.
2014. febr. 10. 18:18
 26/39 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem érzi otthonosan magát itt, de akkor a saját lakásában sem, mert ott sem ragadja meg a dolgok végét, mondjuk egy felmosó mopot vagy egy rongyot, hogy takarítson. Ezért fordulhatott elő, hogy terhesen bolhás lettem nála, és emiatt nem is engedem oda a gyerekeket. Na, szerinted csak az a baj, hogy nem érzi otthonosan magát nálunk? Egyszerűen lusta...
2014. febr. 10. 18:21
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg neked kell mondani, hogy segítsen mert nálatok ez így szokás. Hátha akkor észbekap.
2014. febr. 10. 18:25
 28/39 A kérdező kommentje:
Nem akarom utasítani én semmire, elképzelése sincs a háztartás vezetésről. Annak örülnék, ha otthon maradna a szemétdombján és nem engem boldogítana.
2014. febr. 10. 18:51
 29/39 anonim ***** válasza:
73%

Ha nem tudod elviselni az anyját, akit ahogy írod, a párod szeret, akkor mi a francért szültél neki két gyereket? Igy ő lett a nagyanyjuk, nagyszülőként törvényileg is joga van látni a gyerekeket.

Hogy vészeld át?

-férj maradjon otthon, fzoglalkozzon az anyjával és a gyerekekkel. Szolgálja ki, ha kell, na meg magát is. Te szervezz mas programot, használd ki, hogy kicsit más foglalkozik a gyerekekkel.

2014. febr. 10. 19:30
 30/39 A kérdező kommentje:
UramIsten!!! szervezz programot egy 3,5 hós mellett, aki szopik, sokat alszik, tuti jó neki, ha hurcibálom magammal ide-oda, amit tanácsoltak. Minek szültem két gyereket neki? Az ilyet is bottal ütném kb. Hát nem azt mérlegeltem, hogy ki a nagyanyja... Ezt a válaszolót is összezárnám néhány hétre a kedves mamával. Atyavilág! Le vagyok döbbenve...
2014. febr. 10. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!