Anyósom puszta gondolatára begörcsöl a gyomrom. Mit csináljak? Többi lent.
Vegyél neki egy tisztálkodócsomagot. 3-4000Ft. Hátha elkezdi használni. És a fiával hogy sikerült összejönni? Vagy ő máshol szocializálódott, nem az anyjánál?
Esetleg menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, amíg az öregasszony ott lesz nálatok - mondván úgy is tud vigyázni az unokákra. Csak ne felejts el a gyerekeidre orrmaszkot tenni, nehogy elájuljanak a büdös öregasszonytól.
Ha a házadba megy, szabj bizonyos feltételeket.
Pl fürödjön le. Szolgálja ki magát (de azért ne csináljon úgy mint aki ott lakik évek óta), és maga után tegyen rendet.
HA nem tetszenek ezek a feltételek (ami szerintem egy 2 gyerekes anyuka mellett alap!!) nem kell odamennie.
Hát akkor fogsor összeszorít, és kibírod.
Gondolom neked is van anyád.
Hozzánk is akart jönni unokázni anyós,hasonló kategória mint a itéd,csak a mindent jobban tud tipus is.
Én megmondtam a férjemnek,hogy oké,jöhet,de akkor vesz ki szabit és itthon lesz ő is,én nem zárom magam össze vele,az biztos.
Anyós 2 hétre akart jönni,férjem 2 nap szabit áldozott rá,így péntek estétől kedd estig volt nálunk,ennyit kibirtam,főleg,hogy had érezzék rendes vagyok,hármasban is hagytam őket (férjem tudom,hogy nem veszi le a gyerekről a szemét,annyira nem bizik anyósban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!