Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom puszta gondolatára...

Anyósom puszta gondolatára begörcsöl a gyomrom. Mit csináljak? Többi lent.

Figyelt kérdés
Férjem meghívta anyóst, hogy jöjjön unokázni, de nekem a puszta gondolatra is görcsöl a gyomrom, ha a banyára gondolok. Először is 50m2-en élünk négyen, elférni csak a matracon fér el a földön. A másik a kedves mama mindig csak vendégségbe jön, sosem segít semmit, még a kávét is elé kell tenni. Nem nagy dolgokat várnék én, de azért álljon meg a menet, hogy két csöppség van itt, férjemet is kiszolgálom, plusz még őt is. Nem fürdik, büdös, ápolatlan, mosatlan ruhákban jön. (Nem azért ilyen, mert nincs rá pénze, hogy foglalkozzon magával, hanem, mert ennyire igénytelen.) Vakarózik, szürcsög. Irritáló, rémálomszerű jelenség. Két éves a fiam, négy hónapos a kisebb fiam. Van elég bajom, gondom, nem még nyakamra ez a banya. Hogy lehet ezt a szituációt egyáltalán túlélni?
2014. febr. 10. 13:57
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
71%
Toleranciaval.
2014. febr. 10. 13:59
 2/39 anonim ***** válasza:
54%
Arra is gondolj, hogy ez a "banya" nevelte fel a ferjed.
2014. febr. 10. 14:00
 3/39 anonim ***** válasza:
61%

Vegyél neki egy tisztálkodócsomagot. 3-4000Ft. Hátha elkezdi használni. És a fiával hogy sikerült összejönni? Vagy ő máshol szocializálódott, nem az anyjánál?

Esetleg menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, amíg az öregasszony ott lesz nálatok - mondván úgy is tud vigyázni az unokákra. Csak ne felejts el a gyerekeidre orrmaszkot tenni, nehogy elájuljanak a büdös öregasszonytól.

2014. febr. 10. 14:01
 4/39 A kérdező kommentje:
Igen, a férjem máshol szocializálódott, inkább a nagymamája nevelte. Nem viccelek, sajnos tényleg büdös. Ritkán fürdik. szerintem hetente egyszer, max. kétszer. Műszálas ingeket hord, arra műszálas pulcsit. Ha leveti a pulcsit el lehet ájulni. Ilyenben még én is bebüdösödnék, főleg, ha nem is fürdenék. Nem túlzok.
2014. febr. 10. 14:03
 5/39 anonim ***** válasza:
72%

Ha a házadba megy, szabj bizonyos feltételeket.

Pl fürödjön le. Szolgálja ki magát (de azért ne csináljon úgy mint aki ott lakik évek óta), és maga után tegyen rendet.

HA nem tetszenek ezek a feltételek (ami szerintem egy 2 gyerekes anyuka mellett alap!!) nem kell odamennie.

2014. febr. 10. 14:04
 6/39 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a férjeddel kellene letisztáznod kezdetnek.
2014. febr. 10. 14:07
 7/39 anonim ***** válasza:
56%
Off:Az én anyósomnál nincs rosszabb :D Kicsit pszichopata...Nem hiába volt a pszichiátrián.... 1 hónapja nekem ugrott, szoritgatta a kezem stb... Akkor megmondtam,hogy soha többé nem akarom látni, és a születendő unokát is felejtse el...Hál istennek 800 km választ el tőle. Őszinte leszek, pont ma gondoltam bele, hogy nem tudnám túlélni azt, ha átjönne....Egyszerűen nyugodt légkört akarok a gyermekemnek, és ha itt lenne, ez nem menne. Ráadásul neki az a legnagyobb baja, hogy a fia nem hagyott el miatta.... Jó kis anyuka... A fia boldogtalansága fontosabb lenne. Na mindegy.
2014. febr. 10. 14:07
 8/39 A kérdező kommentje:
Férjemnek megmondtam, hogy görcsbe rándul a gyomrom a gondolatra. Azt mondta, hogy kibírom.
2014. febr. 10. 14:09
 9/39 anonim ***** válasza:
73%

Hát akkor fogsor összeszorít, és kibírod.

Gondolom neked is van anyád.

2014. febr. 10. 14:12
 10/39 anonim ***** válasza:
59%

Hozzánk is akart jönni unokázni anyós,hasonló kategória mint a itéd,csak a mindent jobban tud tipus is.

Én megmondtam a férjemnek,hogy oké,jöhet,de akkor vesz ki szabit és itthon lesz ő is,én nem zárom magam össze vele,az biztos.

Anyós 2 hétre akart jönni,férjem 2 nap szabit áldozott rá,így péntek estétől kedd estig volt nálunk,ennyit kibirtam,főleg,hogy had érezzék rendes vagyok,hármasban is hagytam őket (férjem tudom,hogy nem veszi le a gyerekről a szemét,annyira nem bizik anyósban)

2014. febr. 10. 14:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!