Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom még mindig tönkreteszi...

Anya.mano333 kérdése:

Anyósom még mindig tönkreteszi az életünket. Én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Már régebben is írtam ebben a témàban, a helyzet azóta is változatlan , kivéve hogy egyszer jól összekaptam vele. A párom minden nap először anyucijához megy, csak utána jön haza a családjához. Szombat az egyetlen nap, amikor nem megy, de aznap is dolgozik olyan 14 óráig. Vasárnap a reggeli kávé után is egyből odastartol.

Rengeteget veszekedtünk már emiatt. Én elvárnám, hogy hazafelé vezessen az első útja, és a vasárnapot töltse a családjával. De hiába van már egy kislányunk is, neki még mindig az anyukája a családja. Állandóan azt hallgatom, hogy ők csak ketten vannak egymásnak. Az anyja egyedül nevelte, nincs a páromnak testvére, se apja. Az anyósnak sem él már egy rokona sem. Tényleg én fújom fel, vagy nem sok az a napi 2-3 óra???? Szerintük ez így helyes. Hiszen az anyja ahogy a párom mondja, egyedül poshad a 4 fal között, rajta kívül nincs kihez szólnia. Az nem megoldás, hogy együtt megyünk, mert rám nem kíváncsi. Az unokájának is legörbül a szája, ha csak meglátja. (11 hónapos). Biztos érzi az auráját. Mindenki màssal jókedvű, barátkozós baba. Próbálok ezen felül kerekedni, de szinte minden nap szurkálódok mikor felhív, hogy végzett, de még beugrik az anyjához. Már rám is szólt, hogy tele a padlás a cseszegetéseimmel. Persze hangsúlyozza, hogy nagyon szeret, de az anyjára mindig lesz ideje. Tényleg én túlzom el a helyzeten való idegeskedést?

2014. febr. 9. 11:25
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
21%
Ti nagyon szép kis hatalmi harcot vívtok.Ő bibliával manipulál te pedig a telefonba cseszegeted a férjed.A férjed tényleg egy hatalmas papucs,ha mindezt hagyja mindkettőtök részéről.Miért jó neked így élni? Az anyját nem fogja tudni elhagyni,ő mindig az anyja marad.Te pedig lehet,hogy holnap már exfeleség leszel.Ez miért jó?Miért nem lehet kompromisszumot kötni,hogy kétnaponta és hétvégén egy napon megy (heti 3 alkalom). Az anyja is meg fogja szokni ezt a felállást és te is.De csak azért is erőszakoskodni,hogy neked legyen igazad anyósoddal szemben egy hatalmas baromság,tönkre vágod a családi életeteket.
2014. febr. 9. 16:41
 32/41 A kérdező kommentje:

Nem, nem én vágom tönkre...

Már felvetettem az ötletedet. Megkértem, hogy beszélje meg az anyjával, hogy minden második napon megy. Azt a választ kaptam, hogy ez nem megolgható....

Kértem szépen, kértem csúnyán...volt, hogy hetekig nem szóltam miatta egy szót sem...de egy idő után mindig borul a bili....mert ha nem szólok, akkor egyre többet követel. Megkérdeztem a páromat, hogy az anyja nem szokta-e megkérdezni, hogy én mit szólok ahhoz, hogy ennyit jár oda. Azt mondta de...kérdezgeti...tehát ő maga is tudja, hogy nem tisztességes amit a fiától követel...aztán jót röhög a hátam mögött had bosszankodjak csak....

2014. febr. 10. 11:08
 33/41 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező nem anyósodat kell hibáztatni azért mert te a párodnak nem vagy fontos. Ha fontos lennél veled lenne nem netezne helyetted. Csak magadat hibáztathatod, és még ebbe a kapcsolatba gyereket is vállaltál.
2014. febr. 10. 18:02
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ha lenne anyósnak egy háziállata, nem érezné magát annyira egyedül, és akkor nem tűnne annyira fel, ha embered fokozatosan kevesebbet menne hozzá. Vagy esetleg csakazértis mehetnél te is vele, ha kíváncsi rád ha nem, és ha anyós látná, hogy fiacskáját nem láthatja csak veled együtt, akkor talán nem is akarná már olyan sűrűn a látogatásokat. Persze ezek csak ötletelések.
2014. febr. 10. 18:32
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi az offért, de hogy "ilyen pasi kéne neki is", meg ez a becézés... elég beteg lehet a muter is, de a párod is.

Valamilyen módon...

Nekem ilyet mondott volna anyám, kidobtam volna az emésztőrendszerem, és elfutottam volna a világ másik felére... mint minden "normális" ember, feltételezem.

2014. febr. 11. 08:59
 36/41 anonim ***** válasza:

Szóval az alapján, hogy a férjed örömmel megy hozzá nap nap után, nekem arról tanúskodik, hogy neki ez igenis kell! Ami pont az ellentéte annak, ahogy normális ember reagálna.

Hogy ebből mi következik, azt nemtudom :D

2014. febr. 11. 09:00
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező miért nem mész vele. Mondd el,hogy szeretnél vele több időt lenni és menj el te is anyósodhoz. Két dolgot tehet anyós pajti vagy megszok vagy megszökik. A párod gondolom ebbe bele menne.
2014. febr. 11. 11:11
 38/41 anonim válasza:
95%
Hát én éveken át ugyan ebben a dologban szenvedtem.. lehet szemétség.. de elmondom én mit csináltam.. inkább úgy tettem mintha szeretném anyósom, soha nem mondtam rá semmi rosszat, hát persze anyósnak ez furcsa volt, és így hát a kis fiacskájának elkezdett ócsárolni engem, mert ö tudta / érezte hogy én utálom, de a párom nem, mivel neki mindig úgy adtam elő hogy szeretem az anyját, és ö milyen velem hiába próbálok felé nyitni.. na hát ennek a vége az lett, hogy a párom megunta hogy anyuci "csak úgy" bánt engem mikor sose bántom meg.. párom már magától nem ment inkább oda, mert hogy unja már hallgatni az anyját hogy kötözködik.. úgyhogy fordult a kocka most én röhögtem egy jót a markomba, miközben úgy utálom mint a .......... Úgyhogy szerintem tegyél úgy mintha szeretnéd, új lappal akarsz kezdeni stb.. járjál oda te is pároddal... anyósnak ez furcsa lesz és nem fogja tudni elviselni a helyzetet..
2014. febr. 24. 15:28
 39/41 anonim válasza:
A kedves mamának nincs barátnöje akivel el tudna düdörögni gondolok ilyenekre pl.:kártyázás,ha van kert,egy kis kerteszkedés,színház,piacok vásárok...stb
2014. febr. 27. 22:47
 40/41 anonim ***** válasza:
Mi újság anyósoddal és a férjeddel? Még mindig sok időt töltenek együtt? Remélem van valami pozitív változás!
2015. ápr. 7. 00:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!