Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom annak tudatában, hogy...

Anyósom annak tudatában, hogy a lányunk glutén és tejérzékeny tegnap tömte a lányunkat minden olyan étellel amivel nem szabadott volna!?

Figyelt kérdés

Tegnap nem akartam neki szólni egy szót sem, mert legszívesebben ordítottam volna vele mérgemben. Bevásároltunk a nagyihoz is direkt gluténmentes lisztből, tésztából, hogyha nála van a kislány akkor is tudjon neki mit enni adni. De most azt hallotta a szomszédasszonyától, hogy ilyen hogy allergia nincs is, ez csak hiszti, és jó lenne ha befejeznénk ezt a nagyzolást meg a különcködést. Az állam leesett, mert azt hittem tisztában van az ételallergia következményeivel, főleg, hogy a lányomon látható jelei is vannak.

Mit kellene neki mondanom? Hogyan kellene ezt kezelnem? Durva sem akarok lenni, de meg kell értenie, hogy nem viccből veszem a lányomnak az 1000ft-os gluténmentes lisztet.

2014. jan. 15. 16:12
1 2 3 4 5 6
 41/57 Zenon ***** válasza:
81%

Erélyesen kell fellépni. Kerek perec közölni kell vele, hogy vagy tudomásul veszi, mit szabad ennie a gyermeknek, vagy nem lehet ott. Az előző kommentekből világosan látszik, hogy

komoly következményei lehetnek az okoskodásnak. Ha ezt nem fogja fel, akkor nem lehet rábízni.

2014. jan. 16. 09:02
 42/57 anonim ***** válasza:
92%

A párod mit reagált?

Az anyóst el kell tiltani, amíg be nem látja, hogy a gyerek életét veszélyezteti. Meg honnan veszi, hogy szimulál? Egy gyerek nem tud hasmenést produkálni magától, se kiütést.

Vagy cipeljétek el egy orvoshoz és mondja el neki ő, hogy ez nem játék. A szomszédasszonyt is kiosztanám, hogy ne beszéljen hülyeségeket. Bár az anyós is megéri a pénzét, ha egy szomszédra jobban hallgat, mint a saját családjára.

2014. jan. 16. 13:57
 43/57 A kérdező kommentje:
A párom nagyon kiakadt az anyjára. Hiába próbáltuk neki szépen elmagyarázni, hogy mivel jár az allergia, de fel sem fogta. Jobban én osztottam ki a kedves mamát, még a házból is kidobtam mikor átjött pampogni. A férjem teljesen igazat ad nekem és mindenben támogat, és ezt el is mondta az anyjának. És megmondta neki azt is, hogy felejtse el, hogy a továbbiakban ott maradhat nála a gyerek, meg hogy az én anyukám, aki messze lakik és kb csak havonta egyszer tud találkozni az unokájával sokkal jobban érzi ennek a súlyát. És egyébként az én anyukám magától utánaolvasott, kérdezett, hogy mivel jár ez az allergia, vett olyan glutén és tejmentes ételeket amiket ehet a gyerek és hiába szerettük volna kifizetni nem engedte. Anyósom egyébként mikor átjött azt hitte vigyázhat a gyerekre, amíg én szülés után kórházban leszek. Tévedett.
2014. jan. 16. 16:46
 44/57 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon helyes! Csak szigorúan a mamival. Az meg jó, hogy a férjed és az anyukád mellett áll, nekik helyén van az eszük.
2014. jan. 16. 16:54
 45/57 anonim ***** válasza:
59%
Azóta történt valami az anyóssal???
2014. jan. 17. 16:43
 46/57 A kérdező kommentje:
Nem történt semmi javulás, hajtogatja a hülyeségét hogy ez csak hiszti.Hiába mutattuk neki az orvosi papírt, látta hogy mi lett a gyerekkel.Mostanában biztosan nem fog a gyerekkel lenni az biztos...
2014. jan. 17. 20:11
 47/57 anonim ***** válasza:
68%
Annyiszor eszembe jut ez a sztori, mióta olvastam. Nem lehet, hogy stuccpolitika nála? Tudja, hogy bajt csinált, de nem meri felvállalni, inkább tagad ezerrel. Mindenesetre furcsa hozzáállás. Gondolom fele ekkora balhé nem lenne, ha azt mondta volna, hogy bocsánat, hibáztam, legközelebb odafigyelek, mit teszek. De így csak tovább szítja a tüzet.
2014. jan. 18. 10:47
 48/57 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, egy darabig ne is hagyjátok egyedül a drága mamával a kislányt. Ha már az orvosi papír alapján sem fogja fel a csökött agyával, hogy a kisgyerekre veszélyt jelentenek a nem megfelelő ételek, inkább nem minősítem.

Látom, jól lepontozták azokat, akik a Kérdezőnek adtak igazat...

N

2014. jan. 18. 11:58
 49/57 anonim ***** válasza:
86%
Biztos azok pontozták le akinek nincs a családjában gluténérzékeny! Ne is legyen !!!!!!!?????
2014. jan. 18. 12:56
 50/57 anonim ***** válasza:
68%

Engem is lepontoztak, én vagyok a lisztérzékeny...

De hát ők biztos jobban tudják a dolgokat. (:

2014. jan. 18. 13:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!