Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom annak tudatában, hogy...

Anyósom annak tudatában, hogy a lányunk glutén és tejérzékeny tegnap tömte a lányunkat minden olyan étellel amivel nem szabadott volna!?

Figyelt kérdés

Tegnap nem akartam neki szólni egy szót sem, mert legszívesebben ordítottam volna vele mérgemben. Bevásároltunk a nagyihoz is direkt gluténmentes lisztből, tésztából, hogyha nála van a kislány akkor is tudjon neki mit enni adni. De most azt hallotta a szomszédasszonyától, hogy ilyen hogy allergia nincs is, ez csak hiszti, és jó lenne ha befejeznénk ezt a nagyzolást meg a különcködést. Az állam leesett, mert azt hittem tisztában van az ételallergia következményeivel, főleg, hogy a lányomon látható jelei is vannak.

Mit kellene neki mondanom? Hogyan kellene ezt kezelnem? Durva sem akarok lenni, de meg kell értenie, hogy nem viccből veszem a lányomnak az 1000ft-os gluténmentes lisztet.

2014. jan. 15. 16:12
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
18%

Azt is a szomszédasszonytól tudod, hogy mindenfélével tömte a lányodat?

Biztos ez? Mi lett a következménye? Miért nem anyósoddal beszéled meg?

Elég karcsú a kérdés úgy, hogy konkrétum nincs benne, csak feltételezés meg egy szomszédasszony.

2014. jan. 15. 16:18
 2/57 anonim ***** válasza:
94%

Mert ő jobban tudja,mert ez csak úri mizéria.

Nekem "csak" laktózérzékeny a lányunk,2 éves volt,amikor anyós kisirta,hogy had maradjon nála napközbenre (előtte csak ha mi is ott voltunk,akkor volt ott).

3 óra múlva hívott,hogy menjünk,mert nem tudja megnyugtatni,annyira sir,és nagyon megy a hasa. Képes volt nyers tehéntejet adni neki,hogy majd ő megmutatja.Szegénykémnek 3 napig ment a hasa,görcsölt,lázas volt,sokáig a laktózmentes tejet sem itta meg.(laktáztabletta és csepp neki nem akar hatni ráadásképp,rosszul van tőle)

Én nem tudtam magam türtőztetni,hugommal mentünk a lányomért (férjem dolgozott,de azt se tette zsebre,amit tőle kapott),hugom kivitte a kocsiba, én pedig leüvöltöttem annak rendje és módja szerint.

4 éves már a lányunk,de mai napig nem hagyjuk ott.

2014. jan. 15. 16:21
 3/57 anonim ***** válasza:
18%
És lett valami baja a gyereknek. Szomszéd honnan tudja a nagyi miből sütötte vagy mit ad neki.
2014. jan. 15. 16:21
 4/57 anonim ***** válasza:
91%

1-es, te milyen kérdést olvastál? :D

Nem tudom, talán le kellene ülni vele a férjeddel együtt és elmagyaráznotok neki, hogy milyen következményei lehetnek ennek, ne spóroljatok a negatívumokkal.

Az biztos, hogy beszélnetek kell vele, ne hagyjátok annyiban.

2014. jan. 15. 16:22
 5/57 A kérdező kommentje:
Amikor mentünk a kislányért akkor mondta, hogy miket adott a gyereknek. Először azt hittem, hogy az általunk vitt glutén mentes dolgokból készültek az ételek, amiket kapott a lányom, aztán ő mondta maga, hogy mivel a szomszédasszony azt mondta, hogy ilyen, hogy allergia nincs, így adta neki a rendes gluténes dolgokat, mert ez csak különcködés, amit csinálunk, és hogy szegény gyerek...Szegény gyerek tegnap óta tiszta kiütés, száraz a bőre, megy a hasa, és fáj a hasa.
2014. jan. 15. 16:22
 6/57 anonim ***** válasza:
18%

"1-es, te milyen kérdést olvastál? :D "

Azt hiszem átsiklottam a részletek felett :D Magam sem tudom.

2014. jan. 15. 16:25
 7/57 anonim ***** válasza:
93%

ezt kellett volna mondani: márpedig anyuka én azt mondtam, hogy ebből meg ebből kell az ételt elkészíteni, és lesz@rom mit okoskodik a szomszédasszony

és ezek után soha többet nem vinném oda a gyereket

2014. jan. 15. 16:27
 8/57 anonim ***** válasza:
91%

Jó hogy nem halt bele. Nekem volt olyan ételallergiás ismerősöm akinek elzáródott a légcsöve és fel kellett vágni különben megfullad.

Nem szabad többet otthagyni nála a gyereket.

2014. jan. 15. 16:29
 9/57 anonim ***** válasza:
94%
Én egyszerűen nem engedném többet oda. Vagyis csak úgy lehetne ott, ha én is ott vagyok.
2014. jan. 15. 16:30
 10/57 A kérdező kommentje:
Beszéljek én vele? Vagy inkább a férjem? Mindketten annyira mérgesek vagyunk rá...Nyugodtan én biztosan nem tudnék most hozzászólni.
2014. jan. 15. 16:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!