Mit tegyek egy ilyen anyóssal?
Miért akarsz tenni vele bármit is?
Sátoros ünnepekkor találkoztok, ritkán beszéltek telefonon aztán ennyi.
Kerüld el jó messzire!
Ahogy írták, elég ünnepekkor találkozni!
:DDD köszönöm csodás válaszaitokat! :D
de én annyira szeretném, ha nem ilyen lenne, persze ő nem tudja, hogy mennyire idegesít engem, de én hiába próbálok közeledni és nyitni felé, ő nem veszi a lapot... pedig jó lenne, ha volna 2 anyukám!
Kedves 5-ös!
Már alig vártam, hogy jöjjön egy ilyen válasz is.
Azért kellene segítőkésznek lennie, mert pl. lefestettem neki a kerítést, amíg ő csak nézte, és adta az intelmeket, hogy ne így, hanem úgy, mindig kitakarítottam a pici fia szobáját, amikor még otthon lakott a férjem, és párszor ott aludtunk, én húztam ágyneműt, vásárolunk neki (ki sem fizeti), mindenben segítünk, de amikor festés volt nálunk, nem volt képes segíteni egy ablakot megpucolni, csak állt a szoba közepén, és gyönyörködött, hogy óó, de csodás lett! Ha eljön a tiszta lakásunkba, eszi amit főzök, azzal nem tisztel meg, hogy ne egyen le a padlóra, és ne jöjjön be mocskos cipővel.
Jajj, drága kérdező, akkor ne fogd vissza magad, az "alig vártam"-ból egyértelmű, hogy nem akarsz te tenni semmit, csak szeretnéd, ha mindenki veled együtt szidná az anyósodat... akiről amúgy még mindig semmi rosszat nem mondtál.
1. takarítottad a fia szobáját - a fiának talán nincs keze, hogy ezt megtehesse?
2. festetted a kerítését - puskával kényszerített rá?
3. nem segített festeni nálatok - mégis, miért az ő dolga lenne ez?
Kicsit elkényeztetett és beképzelt vagy, az a bajod anyósoddal, hogy az ő világa nem körülötted forog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!