Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tele van a hócipőm az anyóssal...

Zsu0515 kérdése:

Tele van a hócipőm az anyóssal! Nem akarom eltartani az anyóst, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párom nemrég hozzám kötözött és otthagyta a szülőket. Már régen is sokat vitázott az anyjával és amúgy is tervezte az elköltözést. Most hogy eljött otthonról, mintha nem is törődne vele az anyja. Állandóan pénzt kér, holott mi albérletben élünk és gyerek is van. Most tudtam meg, hogy ezért nem csíp, mert hozzám költözött a pici fia. Nekünk sincs, de mégis ad a párom, mert akkor éhen halna anyuci.(állítása szerint, pedig anyós, após dolgozik!) De napi 3doboz cigit szív és arra kell neki szerintem a pénz. Minden nap felhívja hogy nincs-e pénz és addig hívogatja meg megsértődik, amíg csak kap valamennyit, de már másnap megint kér.Én meg csak vitatkozom a párommal, hogy kihasználja az anyja, de nem érti meg. Nem akarom, hogy válasszon kettőnk közül, de így sem jó és annyit dolgozik a párom, hogy egyedül vagyok a problémával. Mostanában nemet mond, de nem látom a hatását.....attól félek, ha én beszélek anyóssal, akkor egy ideig nem is kell vele beszélni
2013. júl. 24. 18:10
 1/7 acelsziv ***** válasza:
76%
Nagy baj... Anyuci pici fia a párod, aki még nem vált le a szoknyától. Vagy megembereli magát, vagy akár ott is hagyhatod, mert akkor mindig az anyja lesz az irányító.
2013. júl. 24. 18:15
 2/7 anonim ***** válasza:
63%

"attól félek, ha én beszélek anyóssal, akkor egy ideig nem is kell vele beszélni"

Végérvényesen tegyél pontot.

A fejére.

Egy doronggal.

2013. júl. 24. 18:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Pár napja kezd nemet mondani, de az anyja hátulról jön és tudja mikor nem vagyok vele és akkor hívja, mert tudja, hogy csak beleszólnék és nem kapna, így még van esélye, ha egyedül van a párom, de remélem nem sokáig.......tudom lehet szemét dolog, de alig várom, hogy egyszer..véletlenül, pont ott legyek, mikor pénzről legyen szó, és akkora nemet fogok mondani, mint a ház!!!!!!!!!!! :)
2013. júl. 24. 18:58
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
A párod döntse el, hogy a gyerekére költi a pénzt, vagy az anyjára.
2013. júl. 24. 20:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem azért vagytok egy külön család, hogy még egy másikat is eltartson a párod!! A napi 3 doboz cigi, a legolcsóbbal számolva 67500 havonta. Mennyi számlát be tudnék fizetni belőle... :)

"attól félek, ha én beszélek anyóssal, akkor egy ideig nem is kell vele beszélni" - Hát én tutira nem félnék ettől. Szerintem örömtáncot is lejtenék. :D Az én anyósom is problémás, várom a következő húzását, hogy végre megmondhassam a magamét.

2013. júl. 25. 01:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Tehát nem 2 kisnyugdíjasról van szó, dolgoznak. Megkérném, hogy kivételesen fizesse az albérlet-díjat, mert nagyon nehéz nektek. (a napi 3 doboz meg úgyis egészségtelen, nem kell támogatni egy betegségre vezető szokást)
2013. júl. 25. 08:15
 7/7 anonim ***** válasza:
a problémát úgy hívják, hogy: anyuci pici fia/papucs férj... ha a férjed nem képes a sarkára állni te sem tudsz semmit sem tenni.
2013. júl. 25. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!