Akik anyóssal, apóssal laknak egy házban, azok hogy tudnak úgy gyereket nevelni hogy nincs vagy kevés beleszólás van a gyereknevelés körül?
Nekem nem kellett a kétgenerációs ház!
Mi bérelt lakásba költöztünk, és éljük a saját életünket.
Az én szüleimet kedvesen és udvariasan én állítom le, a párom meg az övéit. Sokkal jobb a külön élet.
A nagyszülők kicsit elkényeztetik az unokákat, de ők azért vannak. Mi viszont úgy neveljük Őket, ahogy mi elképzeljük.
Mi a kezdetkor sem mentünk hozzájuk lakni, mert nem akartuk, hogy egyik nagyszülőtől is függjünk.
Hiába mondták, hogy itt a nagy ház, minek fizetnénk lakbért, a párommal megegyeztünk és nekünk így a jó.
Így mindkét nagyszülők csak segítenek, de nem tudják befolyásolni egyikünket sem. A párod, pedig nem figyel rád, és ez a probléma, nem a nagyszülők.
Sajnos nálunk ugyanez volt a probléma, megoldódott, amikor teljesen külön költöztünk az anyóséktól.
Már nem szólnak bele a dolgokba, hetente kétszer eljönnek az unokákhoz, vagy mi megyünk.
Sokkal nyugodtabb lettem, mert a külön, saját életemet élem a családommal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!