Miért jó az egyes szülőknek, hogy úgy megnevelik a gyereküket, hogy az már szinte levegőt nem mer venni és üldözési mániája lesz?
Most ismertem meg egy 20 éves srácot, beszéltem vele, az emberek szemébe nem mer nézni, folyton a földet rugdossa a lábával, a kezét tördeli és húzogatja a pólóját, idegesen nevetgél mindig, szóval annyira látszik rajta, h tisztára frusztrált meg minden...
Van egy közös ismerősünk, tőle tudom, hogy a gyerek apja egy idegbeteg állat és semmit nem engedett meg neki soha, szinte azért is ordított vele, ha már úgy lépett egyet előre, hogy az az apjának nem tetszett. Volt olyan is, hogy a srác elment a haverjaival inni még tavaly nyáron és az apja utána ment fél 11-kor tökrészegen, hogy hol van a gyerek, mert ő azt akarja, hogy otthon legyen, mert neki otthon a helye. A srác haverjainak kellett a fatert lefogni, a gyerek még el is bőgte magát ott helyben, annyira ideges volt az apjára.
Hogy lehet vki ekkora gyökér? Utána meg azért ordítozik majd vele, mert semmire nem viszi az életben, hiszen képtelen normális emberi kapcsolatokat kialakítani. Az ilyen tirpákok nem bírják ezt felfogni?
Az ilyen "tirpákok" pont azért "tirpákok", mert 1. nem tudják felfogni/nem tudnak gondolkozni, 2. nem érdekli őket.
Engem negyedikes gimis koromban is felpofozott apám, ha este hatra(!!!) nem értem haza, mert mi az, hogy nem veszem figyelembe az ő parancsait...Sajnos az ilyen állatok is képesek gyereket nemzeni :S
Mindig voltak ilyenek, és mindig lesznek ilyenek akik így fogják nevelni a gyereküket.
A vicc az egészben az, hogy amikor 30-40-50 évesen a szüleid elé állsz, majd elmondod nekik, hogy milyen rosszak voltak, ezt meg azt csinálták, a szülők teljesen ki fognak akadni, hogy miért mondasz olyat ami nem igaz. Ők addigra már rég el fogják felejteni az egészet, sőt van aki szerint igenis jó szülők.
Az én apám is ilyen volt. Ha lementem a barátaimmal beszélgetni nyáron este 8-kor egy síppal jelzett hogy menjek haza. Ha nem hallottam a sípot (olyat amit a focibírók is használnak) akkor addig mászkált míg megtalált. Na akkor volt ám ciki, mert ott mindenki előtt ordított, és mindig kaptam egy pofont. Hangulatától függően: nagyot vagy kicsit. Mindezt 17-18 éves koromban is. Én sem voltam más csak egy mihaszna, idétlen a szemükben. Ma meg büszkék arra hogy külföldön élek, sikeres vagyok..Meg hogy fiatal korom óta mennyire önálló vagyok. Na igen, mert 18 évesen elköltöztem és azóta a magam lábán élek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!