Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Van itt olyan, aki egyáltalán...

Van itt olyan, aki egyáltalán nem érintkezik anyóssal/apóssal?

Figyelt kérdés
2013. dec. 9. 13:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a párom. Csak akkor beszélnek, ha együtt elmegyünk a szüleimhez, de akkor személyesen és akkor se sokat. Párom ilyen. Sajna.
2013. dec. 9. 14:01
 2/13 A kérdező kommentje:
és van rá oka?
2013. dec. 9. 14:05
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Anyós/apósjelölt ér?

Messze laknak, ők nem jönnek, mi nem megyünk, apósjelölt vallási fanatikus lett, anyósjelölttel csak telefonon beszéltünk eddig még.

2013. dec. 9. 14:41
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak akkor beszélek velük 3 mondatot ha megyünk hozzájuk kb másfél havonta,akkor is csak az időjárásról kb.

Oka? Akad.

Amig próbáltam normálisan hozzájk állni,addig a hátam mögött próbáltak minket szétszedni,minden voltam csak jó nem,pedig alaptalan volt,csupán az "elvettem a kisfiát" szindróma,apósra meg átragadt.

Párom is csak illemből megy,kb 1 órát vagyunk ott amikor más rokonokat látogatunk,beszélünk az időjárástól,x faktorról, tvben látott dolgokról és megyünk is.

Telefonálni se telefonálunk,párom sem velük,csak mieltt megyünk,előtte egy héttel,hogy jó-e.

2013. dec. 9. 14:43
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én. Kezdetben nagyon jól kijöttem velük, a lelkileg terrorizáló anyám mellől fogadtak be, ezért hálás is vagyok, de amit utána műveltek, azt nem kompenzálja.

Anyós takarítónőnek és lelki szemetesnek nézett, folyamatosan mellette kellett ülnöm és hallgatnom az ostobaságait, iskola előtt takarítanom mint a güzü (amivel nem lett volna baj, ha nem sz@rták volna le a rendet, amit reggel megcsináltam annak estére nem volt látszata, másnap kezdhettem előlről). Egy idő után meguntam, nem csináltam meg csak az alap dolgokat, és ki lettem kiáltva lustának és szemétnek. Folyamatosan a sarkunkban loholtak, tudni akartak mindenről, állandóan kölcsönkértek, amit aztán nem adtak meg (a kötelező leadandón kívül persze).

Fél év után diákhitelből felújítottam a kerti kis viskót, és kiköltöztünk. Apósnak szintén fél évbe telt, hogy albérletbe meneküljünk, természetesen a viskó kellett neki, hogy elbújjon anyós elől.

Itt telt be a pohár, azóta nem beszélek, és nem találkozom velük. Csak én jöttem ki rosszul lelkileg, és anyagilag az egészből.

2013. dec. 9. 14:44
 6/13 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Párom nem túl beszédes és messze lakunk a szüleimtől. Autóval megyünk le, mert így olcsóbb és többet tudunk ott lenni.

2013. dec. 9. 14:51
 7/13 A kérdező kommentje:

nekem ugyan ez mint az 5-ös válaszolónak

a barátnőm nevelőapja folyamatosan kitalál valamit, amikor messze laknak és 2-3 napra megyek egy hónapban egyszer... vágjam le a füvet, szedjem össze a leveleket, vágjak tűzifát stb...

és ilyenkor ő pöffeszkedik mellettem, szívja a cigit, és végig ócsárol, hogy hogyan is kéne csinálni

egy ideje már nem megyek, és nem is szeretnék

2013. dec. 9. 15:00
 8/13 anonim válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apo..

En irtam ki a kerdest, nem fogom magam emiatt tonkretenni, raadasul egy het mulva szulok es van egy 4 evesem is. O sem szeret naluk lenni, a multkor nem engedtek fel a kislanyt, pedig csak aludni kellett volna letenni, amig en orvosnal vagyok. Azert nem engedtek, mert a 9 eves masik unokaval tanulni kell... Tanulas a konyhaban, alvas bent, nem??? Anyukam 3 tesom mellett el tud lenni az en lanyommal... Inkabb veluk foglalkozunk.

2013. dec. 9. 15:06
 9/13 Passiflora ***** válasza:
Igen. Én sajnos nem is ismerem a Párom szüleit, pedig egy városban élünk.
2013. dec. 9. 17:30
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen, mi a férjemmel. Apósommal 4 éve nem találkoztunk, anyósommal 1,5 éve. Van rá okunk.
2013. dec. 9. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!