Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Van itt olyan, aki egyáltalán...

Van itt olyan, aki egyáltalán nem érintkezik anyóssal/apóssal?

Figyelt kérdés
2013. dec. 9. 13:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Most látom, félreérthetően fogalmaztam. Az én szüleimmel nagyon jóban van a férjem, a saját szüleivel nem tartja a kapcsolatot.
2013. dec. 9. 18:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Én nem tartom a kapcsolatot velük,semmilyen formában.Valamelyik nap pont össze futottam anyósommal,köszöntem mert nem vagyok bunkó és mentem is.Nekem nincs miről beszélnem vele,próbálkoztam sokszor hogy jól kijöjjünk de mindig borult a bili.
2013. dec. 9. 22:05
 13/13 anonim ***** válasza:
én...max ha szembe jön velem véletlen az utcán köszönök és ennyi...biztos, hogy nem fogok soha többé hozzájuk menni...férjem se nagyon megy, csak nagy ritkán, akkor is inkább az anyja miatt...igazából apósommal vannak gondok...undorító, amit a családjával, feleségével, gyerekeivel, saját anyjával müvelt...arról már nem is beszélve, hogy velem hogy viselkedett vagy épp a szüleimmel hogy volt képes beszélni...
2013. dec. 10. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!