Párom szulei azért néznek le, mert egyetemista vagyok! Nem tudom hogyan kéne nekik visszavágni, hogy ne sertodjenek meg, de végre leszálljanak rólam?
37
Áruld már el nekem, miből gondolod hogy nagy arca van a kérdezőnek. Én semmi ilyet nem tapasztaltam a kérdésében vagy a válaszaiban. Te csak hajtogatod a nagy arcod, de miért is? Fejtsd már ki bővebben.
"Na de ha nincs paraszt nem eszik ám a z orvos meg a gyógyszerész sem!:))max a diplomáját"
És ha nincs orvos meg gyógyszerész akkor a paraszt feldobja ám a talpát!
Ezt a hülyeséget!
Mindegyik foglalkozásra szükség van, egyik sem "fontosabb" mint a másik. A piac egészen pontosan "beárazza" az egyes szakmákat, foglalkozásokat. Akire nincs szükség, az nem fog jól keresni, és más foglalkozás után fog nézni.
Az emberek (nevezzük például társadalomnak) szempontjából mindegyik foglalkozásra szükség van, és bármelyiket is vesszük, a hiánya mindenképpen káros lenne.
Igen, persze, a parasztokra is szükség van. De ezt felhozni érvnek, hogy mi lenne a paraszt nélkül.... Majd lenne másvalaki, aki elvégezné a paraszti munkát.
Ugyanígy az orvos munkája is helyettesíthető egy másik ember munkájával.
(Azt most ne vegyük figyelembe, hogy mennyi energiába és pénzbe kerül egy paraszt vagy egy orvos képzése.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!