Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósoddal sógornőddel egy...

Anyósoddal sógornőddel egy városban meg tudsz élni, milyen gyakran találkozol velük?

Figyelt kérdés

2013. szept. 1. 13:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sógorasszonnyal heti 2-3-szor, anyósommal hetente-kéthetente találkozunk!
2013. szept. 1. 15:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Párom anyukája sajnos már nem él (másfél hónapja voltunk együtt, mikor meghalt, nem volt alkalmam megismerni), nővére van még. Vele kezdetben jó volt a kapcsolatom, sok időt töltöttem náluk. Köztük elég szoros testvéri kapcsolat alakult ki, köszönhetően a nem felhőtlen gyermekkornak és családi háttérnek (de ez hosszú).Viszont a köldökzsinór nővére részéről nem szakadt el, én ezt meg nem tudom tolerálni, így a kontaktust minimálisra szüntettem,1,5-2 havonta hajlandó vagyok valami közösre és ennyi.Egyébként 15-20 km-re laknak tőlem, jól is van ez így.
2013. szept. 1. 16:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem egy városban lakunk, de minden héten 2-3 napot abba a városba töltünk a férjemmel, ahol ők élnek. Olyankor amikor ott vagyunk, minden nap meglátogatjuk a sógornőméket is meg az anyósomékat is. Hál' Istennek jó a kapcsolatom velük, jól kijövünk egymással. Ha egy városban laknánk és minden nap találkoznánk, akkor se lenne probléma.
2013. szept. 2. 12:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Mi egyenlőre még 2-3 utcányira lakunk tőlük,de sosem megyek hozzájuk,csak ha égetően muszáj,mivel nem jövök ki velük jól.Az anyósom,meg a sógornőm is bizonygatja,hogy nem utálnak,ennek ellenére úgy néznek rám mint a véres rongyra,mióta az eljegyzés megtörtént,azóta már házasok vagyunk,de persze az esküvőt is pokollá tették.De hétvégén költözünk egy másik városba 160 km-re tőlük.
2013. szept. 2. 16:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Két megállóra laktunk anyósoméktól. Nagy ünnepeken találkoztunk, meg néha-néha, ha volt valami családi dolgunk egymással. Szerintem ez a normális.

Persze vannak, akik együtt lüktetnek a szülőkkel nagyszülőkkel, együtt nyaralnak, utaznak.

Családja válogatja.

Van, amelyik családban olyan szoros a kötelék, hogy a barátokat is helyettesíti, és boldogok így.

2013. szept. 3. 11:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát én sógorommal akkor találkozom,ha jön,mi nagyon ritkán megyünk- a nagymamájukkal él-a nagymamájukat nagyon szeretem,csak ugye itt is 4 lurkó van,időm meg semmi és nem jutok le annyiszor amennyiszer szeretnék!,és sógorommal is megvagyok,igaz közös témánk nincs annyi, anyósom nem lakik itt,az az ember aki a párom apjának hívja magát,na azzal meg egy utcában lakom,de már tavasz óta nem beszélünk,a múltkor is kocsmából jött volna ki,meglátott,vissza ment inkább... Azt játszotta mindig mikor nálunk volt,hogy ő a Jani,amit tavasszal nagyon túlzásba vitt,majd mikor felhúztam magam,ez meg nekem jött- persze nem volt itthon a párom,ha otthon lett volna,nem merte volna megragadni a nyakam és neki nyomni a falnak úgy,hogy a 1,5 éves gyerek mögöttem volt...
2013. szept. 7. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!