Dolgoznál együtt az anyósoddal? Vinnéd a céghez ahol te is dolgozol?
Figyelt kérdés
2013. márc. 11. 11:22
1/17 anonim válasza:
Én dolgoztam, igaz nem sokáig, csak 2 hónapig, mert sajnos megbetegedett. Ő vitt oda Engem, jól meg voltunk a kis idő alatt, de sajnos azóta már sem Ő, sem a cég nincs...
2/17 anonim válasza:
Mi jó viszonyban vagyunk, így én igen, vittem az én munkahelyemre. Külön telephelyen vagyunk, így személyesen nem találkozunk minden nap, telefonon beszélünk naponta többször. A betanítását viszont másra bíztam.
3/17 anonim válasza:
Én együtt dolgozok anyósommal. Igaz én dolgozok az ő cégében.
Megtanultuk különkezelni azt hogy az anyósom és azt hogy a főnököm. Egyiknek sem az a rettegett, de azért mégiscsak nehéz néha.. Emiatt nem mondanék fel, azonban valóban jobb lenne, ha nem keverednének a szerepek.
Viszont ha nincs anyósodnak más lehetősége, egyébként "jófej" anyós, csak munkatársad lesz, akkor én vállalnám.
4/17 A kérdező kommentje:
Havi kétszer pár órára látva jófej,többre már nem.
És nem is igazán ért semmihez,protekció nélkül nem vennék fel.
Attól tartok,hogy én lennék számonkérve amiatt,hogy ő nem jól dolgozik.
2013. márc. 11. 11:32
5/17 anonim válasza:
Az anyósom nyugdíjas már. De ismertem akkor amikor még dolgozott, és voltunk is bent a munkahelyén. Ha akkor felajánlotta volna hogy dolgozhatnék mellette, rögtön elfogadtam volna, mert nagyon jó munkahelye volt. De ugye én nem vagyok egészségügyis, így sosem merült fel hogy együtt dolgozzunk.
6/17 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy a mindennapi életben milyen a viszonyotok egymással. Ha jó, akkor nagy valószínűséggel ott sem lesz probléma, viszont ha a kapcsolatotok mindig attól függ "kin milyen bugyi van" :) , nem célszerű oda vinni.
7/17 anonim válasza:
Ha nem bízol abban hogy az anyósod jó munkát végez, és szerinted idővel gondok lesznek akkor jöhet a kegyes hazugság.
"Sajnálom anyuka! Én próbálkoztam, de mást vettek fel.."
8/17 anonim válasza:
6-os vagyok, a hozzászólás elküldése után láttam, hogy mit írtál. Én a helyedben így nem szerezném oda. Én pórul jártam anyósommal, mert nekem köszönhetően felvették a munkahelyemre, ahol 2 hónapig lelkesen dolgozott, aztán utána minden kis butasággal táppénzre íratta magát, arról nem is beszélve, hogy a többi kolléga is panaszkodott a bunkó modorára. Nekem égett a pofám. Szerencsére kirúgták!!! :O
9/17 anonim válasza:
ha nem lenne jó munkaerő, akkor nem. Ha több szakmailag megfelelő közül kellene döntenie a főnöknek, akkor szólnék az érdekében, de másként nem.
10/17 anonim válasza:
Egyszer páromnak megígérte, hogy elintézi, hogy mehet oda dolgozni, ahol ő van. Aztán jött azzal, hogy inkább meg sem kérdezi, hogy felvennék-e, mert ő nem akarja, hogy őt lejárassa... így, szó szerint. Ezek után a fene sem intézné el neki, hogy oda jöhessen dolgozni, ahol én vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!