Hpgy jössz ki a sógornőddel? Barátnő, semleges vagy "ellenség"?
Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 20:45
1/20 A kérdező kommentje:
És miért?
2011. aug. 22. 20:46
2/20 anonim válasza:
Semleges. Kedves, okos lány, de nagyon más, mint én, így a családi összejöveteleken kívül nem keressük egymás társaságát.
3/20 anonim válasza:
Szintén semleges. Nagyon aranyos, kedves nő, de nem érzem úgy, hogy barátnőknek kellene lennünk, más az érdeklődési körünk, teljesen más világ a miénk. Szeretem, de nem vagyunk napi kapcsolatban.
4/20 anonim válasza:
ellenség, utál, irigy , mert nekem az életem sokkal jobb, én pedig gyűlölöm, mert azt szeretné, hogy beteg babám szülessen
5/20 anonim válasza:
Mindkét sógornőmmel nagyon jól kijövök, olyanok, mintha a testvéreim lennének.
És anyósom pedig, mintha az anyám lenne.
Nekem nagyon fontos a jó családi kapcsolat!
6/20 anonim válasza:
Kölcsönösen bírjuk, szeretjük egymást. De nagyon messze lakunk egymástól, így kb 2-3 havonta találkozunk csak. Pedig jó lenne, ha közelebb lennénk egymáshoz, mert ő is otthon van a gyerekekkel, én is, és ráadásul majdnem egyidősek. Barátnőnek még nem nevezném, de szerintem ha többet tudnánk találkozni... Hmmm, sokkal jobb lenne!
7/20 anonim válasza:
Aranyos lány, de még csak 15 éves amiatt nem nagyon van "közös témánk". Illetve most már inkább van, mint 4 éve. Már megbeszéljük a "trendi" hajakat, a ciki srácokat:P, körömlakkok, suli-olyan dolgokról ami egy tinit érdekel. Szerintem pár év múlva még jobb lesz a kapcsolatunk. Mondjuk mi készülünk elköltözni a városból, ezért lehet, hogy mégse:-S
21-L
8/20 anonim válasza:
Harom batyam van meg egy noverem, de eddig csak ket sogornom van. Az egyikkel legjobb baratnok vagyunk, a masik- o meg csak a baratnoje a tesomnak- viszont egy ketszinu **csa, es az faj a legjobban, hogy a batyamat is elmarja tolunk, mert odaig meg vissza van ezert a fruskaert, bar senki sem erti, hogy mit tud enni rajta, mert se nem szep, se nem okos (bar annak hiszi magat), jofejnek meg vegkepp nem lehet nevezni. Szomoru, de ez van...
9/20 anonim válasza:
Párom nővére: olyan mintha az én nővérem lenne. Hálás is vagyok neki. Nagyon kedves, rendes nő. :)
Párom testvérének menyasszonya: semleges. Nincs sok közös téma.
10/20 anonim válasza:
Nekem sógorom van, de nagyon bírom. Rettenetesen jó fej, imádni való :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!