Hpgy jössz ki a sógornőddel? Barátnő, semleges vagy "ellenség"?
Bátyám választottjával nagyon jó a kapcsolat, nagyon kedvelem, jól kijövünk, és jól el tudunk beszélgetni bármiről.
Párom húgával inkább semleges, bár bírjuk egymást, különösebben nem keressük egymást.
Három sógornőm van. Mivel az összes kapcsolattartás ma már kimerül abban, hogy a férjem a születés- és névnapokra küld egy e-mailt a nevemben is, ezért ma már semleges mindegyikük.
Az egyik fiú menyasszonya nem sok vizet zavar. Alattomos, gyenge ember, önző is (megeszi mások elől az ételt, ha ő szereti), de tud viselkedni és soha nem veszekszik senkivel. Szorgalmas, hűséges, sokat dolgozik. Nekem semmi bajom vele.
A másik felesége szintén hasonló, de kevésbé önző és nem olyan gyenge; tán még egy kicsit szimpatikus is. Jó háziasszony, jó tanár, beosztó ember, kicsit rigid és kockafejű, de könnyű vele kijönni.
A nővérke azonban más. Erőszakos, agresszív, földbuta, de folyton okos akar lenni, mindenbe beleszól, belevág mások szavába, folyton szerepelni akar, mindig valamit szervez, állandóan kavar stb. Olyan, mint egy folyton cirkuszoló öt éves butuska kislány. Nagyon-nagyon megterhelő ember. Ellenségnek nem nevezném, de nagyon nem bírom szegényt.
Én mindháromtól nagyon különböző ember vagyok; mindőjüket elfogadtam olyannak, amilyen, de ma már nagyon örülök, hogy meglehetősen nagy távolság van köztünk. Egészen más emberek vagyunk és más életet élünk.
nekem 3 van, 1 öcsém részéről. Ő kedves nő, de túl féltékeny, ezzel mérgezi a kapcsolatot. Imádja öcsémet, de néha túlzásba viszi a pofátlanságot.
A másik kettő párom részéről. A kisebbiket nagyon szeretem, 17 éves, most szerelmes, :D 1. szerelem :D
A másikat is szeretem, de néha ő is pofátlan, de nagyon.
De egyébként mind a hármat imádom, és tuti, hogy nekik is van bajuk velem :D de senki nem tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!