Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hpgy jössz ki a sógornőddel?...

Hpgy jössz ki a sógornőddel? Barátnő, semleges vagy "ellenség"?

Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 20:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Semleges. Nagyon mások vagyunk, és ő nagyon erőszakos, így inkább megtartom a két lépés távolságot, de nem vagyunk rosszban.
2011. aug. 22. 21:08
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Bátyám választottjával nagyon jó a kapcsolat, nagyon kedvelem, jól kijövünk, és jól el tudunk beszélgetni bármiről.

Párom húgával inkább semleges, bár bírjuk egymást, különösebben nem keressük egymást.

2011. aug. 22. 21:14
 13/20 ava87 ***** válasza:
100%
Változóan. Eléggé hangulatember, ha jó kedvében van, akkor normális, el lehet vele beszélgetni. Ha nincs jó kedve, akkor jobb nem a közelében lenni. Barátnőnek nem tekinteném, szimplán rokon. Ellenségnek sem nevezném, szóval semleges.
2011. aug. 22. 21:26
 14/20 anonim ***** válasza:
84%

Három sógornőm van. Mivel az összes kapcsolattartás ma már kimerül abban, hogy a férjem a születés- és névnapokra küld egy e-mailt a nevemben is, ezért ma már semleges mindegyikük.

Az egyik fiú menyasszonya nem sok vizet zavar. Alattomos, gyenge ember, önző is (megeszi mások elől az ételt, ha ő szereti), de tud viselkedni és soha nem veszekszik senkivel. Szorgalmas, hűséges, sokat dolgozik. Nekem semmi bajom vele.

A másik felesége szintén hasonló, de kevésbé önző és nem olyan gyenge; tán még egy kicsit szimpatikus is. Jó háziasszony, jó tanár, beosztó ember, kicsit rigid és kockafejű, de könnyű vele kijönni.

A nővérke azonban más. Erőszakos, agresszív, földbuta, de folyton okos akar lenni, mindenbe beleszól, belevág mások szavába, folyton szerepelni akar, mindig valamit szervez, állandóan kavar stb. Olyan, mint egy folyton cirkuszoló öt éves butuska kislány. Nagyon-nagyon megterhelő ember. Ellenségnek nem nevezném, de nagyon nem bírom szegényt.

Én mindháromtól nagyon különböző ember vagyok; mindőjüket elfogadtam olyannak, amilyen, de ma már nagyon örülök, hogy meglehetősen nagy távolság van köztünk. Egészen más emberek vagyunk és más életet élünk.

2011. aug. 22. 21:50
 15/20 anonim válasza:
100%
A sógornőm egy utolsó szemétláda. A testvéremre a két gyerekük előtt olyanokat mondd, hogy elütné kocsival és hogy utálja, meg egy bunkó paraszt. A gyerekeket teljesen ellene hangolja, így utálja mindkét gyerek is. Csak azt nem tudom ki tartaná el az incifinci kis rüfkét, ha a testvérem elhagyná. Tehát mondhatni a mi kapcsolatunk viharos.
2011. aug. 22. 23:03
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem, mert amióta együtt vannak, tesóm tök papucs lett, mindig az van amit a csaj kitalál,teljesen el akarja tőlünk a családjától szakítani, vagyis kisajátítja magának :( Ha itt vannak nálunk látogatóba (2x 1 évben)a csaj mindig arról beszél, h ez az út milyen sokba került nekik (150 km, ráadásul a nagyink ki szokta fizetni nekik a benzinpénzt is), de persze a 20. tusfürdőre van pénz. Mindig sürgeti h induljanak haza,ezért már vagy 2 éve nem voltak unokatesóinknál vagy keresztszüleinknél látogatóba.
2011. aug. 22. 23:03
 17/20 anonim ***** válasza:
84%
semleges. egy fas.zimádó, alkoholista ku.rva. aki magasívből leszarja a családját. így én sem foglalkozom vele. nem is láttam és nem is beszéltem már 2 éve vele.
2011. aug. 23. 08:21
 18/20 anonim ***** válasza:
84%

nekem 3 van, 1 öcsém részéről. Ő kedves nő, de túl féltékeny, ezzel mérgezi a kapcsolatot. Imádja öcsémet, de néha túlzásba viszi a pofátlanságot.

A másik kettő párom részéről. A kisebbiket nagyon szeretem, 17 éves, most szerelmes, :D 1. szerelem :D

A másikat is szeretem, de néha ő is pofátlan, de nagyon.

De egyébként mind a hármat imádom, és tuti, hogy nekik is van bajuk velem :D de senki nem tökéletes.

2011. aug. 23. 10:26
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Két sógornőm van, az egyikük a férjem nővére, a másikuk a húga. A húgát szeretem, de semmi extra, néha találkozunk és jól elvagyunk. A nővérét viszont imádom, nagyon jó a kapcsolatunk, minden héten beszélünk telefonon. Ráadásul az Ő kisfia és az én kislányom között 2 hónap a korkülönbség, ez még jobban összehozott minket. Ő lett a kislányom keresztanyukája is.
2011. aug. 23. 12:41
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
mind a kettő ( a férjem húga és az öcsém felesége) barátnő:) óriási mákom van, hogy így van.
2011. aug. 23. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!