Meglátogatnád vagy sem?
A törtènet kicsit hosszù de leegyszerűsìtve. Anyòsom ès èn nem jövünk ki egymàssal, gyakorlatilag utàljuk egymàst.Ennek èn is oka vagyok, de ez mâr nem vàltozik. Van egy 8 hònapos fiunk, akit "imàdnak"....Anyòsom rendszerint megalàz azzal, hogy ha nincs itthon a fia nem jön be-telefon: fiam itthon vagy?-nem.-akkor megvàrlak a kapuba.:-) illetve nekem nem köszön csak a gyereknek aki a kezembe van...
Hetvegen egy baràtnője lesz nàluk ès persze mutogatnà az unokàt. Csakhogy a férjem nem tud jönni, de anyòsom azt üzente menjek el mert neki joga van stb... (10 èv alatt szàmtalanszor voltam a vàrosban soha nem hivtak a fèrjem nélkül) èn nem szeretnèk menni.
Ti mennètek?
Komolyan minden tiszteletem a tiéd, hogy ezek után még felhívtad és próbáltad rendezni a helyzetet. Én biztosan nem lettem volna képes rá :)
Sajnos vannak menthetetlen esetek, anyósod ilyen. De legalább lezártátok, többet nem kell a hétvégéket ilyenekre elpazarolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!