Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Meglátogatnád vagy sem?

Meglátogatnád vagy sem?

Figyelt kérdés

A törtènet kicsit hosszù de leegyszerűsìtve. Anyòsom ès èn nem jövünk ki egymàssal, gyakorlatilag utàljuk egymàst.Ennek èn is oka vagyok, de ez mâr nem vàltozik. Van egy 8 hònapos fiunk, akit "imàdnak"....Anyòsom rendszerint megalàz azzal, hogy ha nincs itthon a fia nem jön be-telefon: fiam itthon vagy?-nem.-akkor megvàrlak a kapuba.:-) illetve nekem nem köszön csak a gyereknek aki a kezembe van...

Hetvegen egy baràtnője lesz nàluk ès persze mutogatnà az unokàt. Csakhogy a férjem nem tud jönni, de anyòsom azt üzente menjek el mert neki joga van stb... (10 èv alatt szàmtalanszor voltam a vàrosban soha nem hivtak a fèrjem nélkül) èn nem szeretnèk menni.

Ti mennètek?

2013. aug. 23. 10:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nem is baj, nem kell ez a ronda, pozőr, színlelős kapcsolat. A gyerek úgyis megérezte volna, már 1-2 év múlva. Vigye az apuka a nagyihoz. Örülj, hogy elvált végre a sz.r a májtól, legalább havonta lesz egy szabad hétvégéd.
2013. aug. 23. 15:19
 22/25 A kérdező kommentje:
Kioktatásnak vette ès kikèrte magànak ő nem gyerek.Lehet azt hitte neki kell jàtszani? :-) mindegy majd megbèkül.Nem viszi a férjem, egyrèszt szopizik a babu màsrèszt mi összetartozunk....egyutt megyunk vagy sehogy....
2013. aug. 23. 16:20
 23/25 anonim ***** válasza:
OFF 8 hónapos baba mit csinál a játszóházban???.
2013. aug. 23. 16:26
 24/25 A kérdező kommentje:
babahentergő vagy mocorgò 2 hònapos kora ota jàrunk...mondokàzàs stb de őt sok minden èrdekli màr egy hònapja stabilan àll...
2013. aug. 23. 19:33
 25/25 málna_ ***** válasza:

Komolyan minden tiszteletem a tiéd, hogy ezek után még felhívtad és próbáltad rendezni a helyzetet. Én biztosan nem lettem volna képes rá :)

Sajnos vannak menthetetlen esetek, anyósod ilyen. De legalább lezártátok, többet nem kell a hétvégéket ilyenekre elpazarolni.

2013. aug. 23. 23:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!