Meglátogatnád vagy sem?
A törtènet kicsit hosszù de leegyszerűsìtve. Anyòsom ès èn nem jövünk ki egymàssal, gyakorlatilag utàljuk egymàst.Ennek èn is oka vagyok, de ez mâr nem vàltozik. Van egy 8 hònapos fiunk, akit "imàdnak"....Anyòsom rendszerint megalàz azzal, hogy ha nincs itthon a fia nem jön be-telefon: fiam itthon vagy?-nem.-akkor megvàrlak a kapuba.:-) illetve nekem nem köszön csak a gyereknek aki a kezembe van...
Hetvegen egy baràtnője lesz nàluk ès persze mutogatnà az unokàt. Csakhogy a férjem nem tud jönni, de anyòsom azt üzente menjek el mert neki joga van stb... (10 èv alatt szàmtalanszor voltam a vàrosban soha nem hivtak a fèrjem nélkül) èn nem szeretnèk menni.
Ti mennètek?
Ha így odarendel, akkor nem.
Ha meghív, akkor igen.
Ilyen elmérgesedett helyzetben én találnék valami kifogást, valami halaszthatatlan elfoglaltságot arra a napra.
Ha tényleg közeledni akarna elmennék, de akkor nem úgy, hogy ott van a barátnő is.
Jpga van látni a gyereket,ha odamegy hozzátok.
De neked nem kell vinned.
Ilyenek után én se vinném,amugysem mutogatnivaló egy gyerek.
Sajnos csak az egyenes út van ugyanis vidéken laknak és az már tény, hogy akkor megyek a szüleimhez is a babával...
Igazság szerint nem félek, megmondani neki, hogy a fia nélkül ne megyek mert idegennek érzem magam és ő sem jön be hozzám hasonló okból...
Köszi, eldöntöttem nem megyek.
Igazából tudtam ezt csak kellett a megerősítés. Köszönöm szépen. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!