Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A nők miért gondolkoznak úgy,...

A nők miért gondolkoznak úgy, hogy a házimunka az ő feladatuk?

Figyelt kérdés

Kimosott az anyós, erre rám szól,hogy fogjam magam és menjek ki teregetni. Mondom, miért nem tereget ki a fia? Erre: mert az férfi munka, ő ilyet nem csinálhat. Erre mondom,hogy a múltkor is nekem kellett vágnom a füvet + kertészt kellett hívni, mert a férfi munkát sem képes megcsinálni.

De őő izé az ő fia dolgozik és fáradt. Mert én nem dolgozok?

Miért nem tudják úgy nevelni a gyerekeket, hogy mindenki csináljon meg mindent?

2013. aug. 10. 19:13
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
25%
Sok nő köztük mint az utolsó a nők társadalmi előnyeiből élnek meg. Mert már rég kijárt volna nekik pár pofon. Csak hát mivel annyira nincs egyenlőség a férfit büntetlenül lehet verni-ütni, börtönbe csukni koholt vádak alapján. Azt hogy ma ebben a modern világban élhetnek, kinyithatják a szájukat, jurta helyett lakásban élhetünk csak nekünk köszönhetik. Ezzel nem lenne senkinek semmi baja mert senki se várja el ezeket egy nőtől. Ezeket a beteges elférfiasodott állatias nőket a fene nagy életszínvonal és jó politikai helyzet termeli ki. A globalizált liberális világ eszméi könnyen elterjedtek és a hanyatlásba sodorták a nyugati világot. A Római birodalom bukása is így kezdődött a homoszexuális mai propagálása intő jel kell hogy legyen. Itt sokan abban a hitben élnek hogy ez a viszonylagos világpolitikai nyugalom örök pedig sajnos nem így van. 20-25 év múlva már többségben lesznek az idegen bevándorlók és ez polgárháborúhoz fog vezetni és ez az ilyen ostoba gondolkodásmód miatt lesz amibe nagy szerepet játszik a feminizmus.
2013. aug. 13. 14:52
 52/55 anonim ***** válasza:
82%
ez nem feminizmus, hanem az, hogy ha a fene magas életszínvonal megköveteli hogy a nő és a férfi ugyanúgy főállásban dolgozzon, akkor az ottoni feladatokat is hasonló arányban végezzék. Ezt EGYENLŐSÉGNEK hívják.
2013. aug. 13. 15:00
 53/55 anonim ***** válasza:
73%
ja és nem tudom, hogy keveredett ide a családon belüli erőszak, de én speciel MINDEN formáját elítélem, legyen az elkövetője nő vagy férfi, és a szenvedője nő vagy férfi, mindenképp undorító. Szép napot.
2013. aug. 13. 15:03
 54/55 anonim ***** válasza:
100%

Meg lehet kövezni a szüleimet: hárman vagyunk testvérek, vegyes neműek, de nemtől függetlenül meg lettünk tanítva mindenre. A bátyáim ugyanúgy tudnak főzni, mosni, takarítani, minden "női" munkát, ahogy én füvet nyírni, fát vágni, szeget beverni és egyéb. Én majd ugyanígy nevelem az én gyermekeimet.

A párom is meg tudja ezeket csinálni, bár Őt meg nem így nevelték, Ő a kollégiumi évei alatt tanulta meg. A háziasszony persze én leszek majd, ha összeköltözünk, de tudom nagyon jól, hogy be fog nekem segíteni, már csak azért is, mert akkor több időnk jut egymásra. Mikor anyu otthon volt velünk és csak apu dolgozott, akkor is besegített anyunak a házimunkába, ha mást nem lefoglalta a három csemetét, hogy anyu gyorsabban végezzen a házimunkával. Sőt, nekem már a nagyszüleim is ilyenek voltak.

2013. aug. 15. 12:19
 55/55 anonim ***** válasza:
gratulálok az utolsónak, mert a családja 3 generáció óta NORMÁLIS háztartást vezet, és a nőtagoknak, hogy mindhárman el tudták kerülni az ilyen hímsovikat :) szerencsések
2013. aug. 15. 13:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!