A nők miért gondolkoznak úgy, hogy a házimunka az ő feladatuk?
Kimosott az anyós, erre rám szól,hogy fogjam magam és menjek ki teregetni. Mondom, miért nem tereget ki a fia? Erre: mert az férfi munka, ő ilyet nem csinálhat. Erre mondom,hogy a múltkor is nekem kellett vágnom a füvet + kertészt kellett hívni, mert a férfi munkát sem képes megcsinálni.
De őő izé az ő fia dolgozik és fáradt. Mert én nem dolgozok?
Miért nem tudják úgy nevelni a gyerekeket, hogy mindenki csináljon meg mindent?
Gondolom te is véded az országot, vagyis katona vagy, nem egy irodában lógatod a lábad. Egyébként nem kell védeni semmitől, a katonák sem csinálnak semmit-tapasztalatból mondom.
De nem érdekel a hülyeséged, kezeltesd magad inkább.
Hiába jössz a fizetésekkel. Pont a kétkezi munkát végző férfiak keresik a legkevesebbet és háború esetén nem jár fizetség.
Milyen 50%? Maximum 5-8% az is kikerül a semleges országokból vagy haditengerészet esetleg orvosi egységekből. Soha nem a nők vívták a háborúkat és nem is fogják. A frontokon ma is férfiak harcolnak
Én nő vagyok, és mégis ki vagyok akadva néhány válaszon. Szerintem ki mit szakít, azt szagolja!
Én is dolgozom, mégis mindent megcsinálok. Főzök, mosok, takarítok, stb. Nem azért, mert női munka, hanem mert nem szeretem a koszt, a szutykot, a rendetlenséget. Ha be vagyok havazva, a párom mindig segít, kiviszi a szemetet és felporszívóz, vagy megkérdi: "mit segítsek baba?" De ha csak mereszteném a seggem a tv, vagy számítógép előtt a mocskos lakásban, le se tojna, és jogosan.
Le lehet pontozni nyugodtan. De múltkor is totál ledöbbentem a nagy feminista barátnőmnél, már jó hogy nem rohadt a mosatlan a konyhában, ujjnyi por, és plafonig érő vasalatlan. Nem ér rá, mert lemaradna valamiről a Face Bookon. Milyen nő az ilyen? Fuj!
Hiába támadsz kérdező... Egy lusta nő vagy, és csak kifogásokt keresel, miért ne kelljen rendben tartani a családot, a lakást. Ősidők óta a "férfi vadászik" a nő pedig "őrzi a tüzet", ez így volt, és így is marad, ha tetszik, ha nem. Aztán a magadfajta pár év múlva sír fűnek- fának, hogy az a mocsok ura elhagyta egy másik nőért.
Azt sem értem mit kell rinyálni a házimunka miatt, 3 nagy szobás + konyhás lakást rendbe vágok 2-3 óra alatt. Ja, nem kell megvárni míg akkora a dzsuva, hogy tovább tartson. De hát, aki már teregetni is lusta, attól mit is várjon az ember? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!