Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A nők miért gondolkoznak úgy,...

A nők miért gondolkoznak úgy, hogy a házimunka az ő feladatuk?

Figyelt kérdés

Kimosott az anyós, erre rám szól,hogy fogjam magam és menjek ki teregetni. Mondom, miért nem tereget ki a fia? Erre: mert az férfi munka, ő ilyet nem csinálhat. Erre mondom,hogy a múltkor is nekem kellett vágnom a füvet + kertészt kellett hívni, mert a férfi munkát sem képes megcsinálni.

De őő izé az ő fia dolgozik és fáradt. Mert én nem dolgozok?

Miért nem tudják úgy nevelni a gyerekeket, hogy mindenki csináljon meg mindent?

2013. aug. 10. 19:13
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
82%
Az én anyósjelöltem nagyon kiakadna, ha a vőlegényem nem segítene nekem valamiben :) Persze vannak neki is ilyen régimódi hülyeségei, de azokon maga is nevet sokszor, és nem erőlteti ránk őket, mert látja, hogy tökéletesen megvagyunk a párommal a magunk "szabályai" szerint.
2013. aug. 10. 19:16
 2/55 A kérdező kommentje:
hát akkora te egy mázlista vagy.
2013. aug. 10. 19:18
 3/55 anonim ***** válasza:
8%
Mert talán valóban nők és nem olyan lusta feminista p*csák mint te.
2013. aug. 10. 19:19
 4/55 A kérdező kommentje:

igen, feminista vagyok, mert megosztanám a dolgokat felesbe, ha már mindketten dolgozunk.

az a szerencséd,hogy okosnak születtél.

2013. aug. 10. 19:20
 5/55 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem nem minden nő gondolja így.

Vagyis én tutira nem.

Már miért lenne az enyém?!?!?

Nem tart el senki, pénzt keresek, akkor miért kellene nekem bárkit is kiszolgálni?

Amikor egyedül éltem, akkor megcsináltam, amit magamnak kellett, most sem fogok ettől többet tenni, csak azért, mert együtt élek valakivel. Csinálja meg magának :)

2013. aug. 10. 19:21
 6/55 anonim ***** válasza:
10%
Azért mert férfi építette házban laksz, azért mert férfi által betonozott úton mész és mert férfit hívsz ha baj van.
2013. aug. 10. 19:23
 7/55 anonim ***** válasza:
87%
Utolsó, téged meg nő szült a világra, úgyhogy fogd be a szád.
2013. aug. 10. 19:30
 8/55 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk az én házamban élünk, olyan úton járunk, amit ketten fizettünk ki. Bár az én párom nem is nyavalyog, ha besegít valamibe. Múltkor egy nő ecsetelte nekem, hogy milyen nő az, aki nem csinál meg mindent otthon munka után, hogy a kolléganőjének a férje vasal. Én inkább őt sajnáltam, hogy egész napos munka után, mint egy asszonyállat még kiszolgálja a családját és ott ez mindenkinek természetes.
2013. aug. 10. 19:33
 9/55 anonim ***** válasza:
75%

Ó, van már spermabank:))

Szerencsére azért az intelligens férfiakra szükség van, csak rád nincs.

2013. aug. 10. 19:33
 10/55 anonim ***** válasza:
7%
Ez egy szabad ország. Talán fáj hogy láblógatás helyett valamit le kellene tenned az asztalra? Inkább a válaszokon törd a fejed azon hogy miért a férfiak védik az országot és miért a nők teremtik meg az otthont.
2013. aug. 10. 19:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!