Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Milyen túlélési tippeket...

Milyen túlélési tippeket tudtok adni?

Figyelt kérdés

Szerda este jönnek hozzánk anyósék. (Most biztos többen felszisszentetek... én szinte felordítottam, ahogy ezt leírtam.)

Hogy meddig maradnak, azt nem tudom, mert "nem illik megkérdezni", de olyan 1 hétre saccolom.

Ezt hogy lehet kibírni?

2013. aug. 5. 12:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kedvesen meg kell vele beszélni, akár telefonon, mielőtt jönnének, hogy kedves Mama, kedves Papa! Az elfoglaltságunk miatt mi X-ig érünk rá, addig felelne meg a vendégfogadás, utána nem alkalmas.
2013. aug. 5. 16:27
 12/13 anonim ***** válasza:
45%

Mutasd meg ezt a kerdest az Anyosnak. Ugy ahogyan van, kendozetlenul. Garantaltan nem lesznek ott sokaig. Sot a kovetkezo 5 evben sem fognak menni.

Ha a ferjednek is megmutatod lehet, hogy ezt az Anyost mar soha tobbe nem is kell "tulelned".

2013. aug. 5. 17:08
 13/13 anonim ***** válasza:
82%
Mondjuk ott bactátok el, hogy az ágyatokba engeditek őket. Az a tiétek. A vendégeké csak más lehet. Ha nincs olyan, ami nekik megfelel egy hétre, akkor nem kell addig maradni.
2013. aug. 5. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!