Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok nekem tippeket, ötleteket adni dekorációval kapcsolatban? Amit tudni kell: sátras lagzi sörpadokkal.
Augusztusban lesz az esküvőnk. Vidéki sátras lagzi lesz az udvarunkban. A színekről már vannak elképzeléseim: bordó-fehér, esetleg lehet még barack vagy fekete.
Esetleg, ha valaki tudna nekem adni egy linket vagy weboldal címet ahol találnék ötleteket esetleg képeket, azt is nagyon megköszönném!!!
Szia!
fehér égősor, szerintem nagyon szép, vagy lampionok. Egyik esküvőnkön olyan díszítés volt, hogy a névkártyákat parafadugóba helyezték bele, váza gyanánt boros üvegek voltak és gyertyákat tettek az asztalra.(ez volt a legegyszerűbb és legszebb díszítés tavaly). Nálunk az étteremben gyakori díszítés, hogy üveg tálakba (kisebbe és nagyobba) tesznek úszó gyertyákat és köveket esetleg virágokat. A barack- fekete szín nagyon jó! :) Fekete- barack színű kavicsok, mécses tartóval a legegyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!