Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A szüleim lehet hogy elválnak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim lehet hogy elválnak! Tudnátok plsss tippeket adni vagy ilyesmiket? A többi lent

Figyelt kérdés

Szóval tegnap elött tudta meg anyukám apukámtól h megcsalja. Ma este meg anyukám elmondta nekem és bátyámnak h apukámnak van egy NŐje. Én nagyon kivoltam és anyukám kérdezte h mi lesz most. Apukám azt mondta h majd megbeszéljük. Késöbb apukám bejött a szobámba és azt mondta h elvileg anyukámmal megakarták beszélni először. Késöbb anyukám azt mondta h azért mondta el nekünk mer apukám válni akar. Szerintem ez nem nagy dolog mer anyukám télleg hogy is mondjam "más". Jehova tanuja és hááát engem is idegesít és apukámat is (gondolom) és nagyon különbözők. De igaz hogy apukám a "gonosz" most de érdekes őt jobban szeretem mint anyámat. Ja és apukám építész és egy olyan kertesházban élünk amit ő tervezett több mint tíz éve. És ha válnak akkor tuti h máshova fogunk költözni mer apukám azt mondta hogy "ez a mi házunk" és a szobám nagyon fog hiányozni :'(((

L14

2013. aug. 3. 00:41
 1/8 anonim válasza:
39%
A szüleid válnak és a szobádat sajnálod? Gyorsan tedd rendbe magadban a fontossági sorrendet szerintem.
2013. aug. 3. 01:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Mik azok a plsss tippek?
2013. aug. 3. 01:09
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

én is ezen gondolkodtam.. Mit jelent a plsss tippek..

Először azt hittem véletlenül lemaradt egy "Ü" betű és elvileg ez a szó Plüss lett volna.. De milyen plüss tippek??

De végül is nem ez a kérdés hanem az, hogy a szüleid házassága romokban, te meg azon aggódsz hogy mi lesz a szobáddal.. Csak én érzem érzéketlenek ezt???

2013. aug. 3. 01:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hülyék vagytok, már ha nem vicceltek :D Please, nem plüss :D

A Jehova tanúi nagyon durvák, megértem Apukádat, ha ezt nem tudja tolerálni.

Téged is megértelek, mert nem szeretnéd, hogy a család szétmenjen, de semmit nem tudsz csinálni. Jobban járnátok, ha Apukáddal tudnátok maradni, mert ez a Jehovás dolog nem nyerő. Az én szüleim is elváltak, de én sokkal kisebb voltam mint, és nem is fogtam fel.

Semmilyen tippet nem tudok adni, és senki nem tud adni, mert nem lehet. 14 éves vagy, ha nagyon gáz lenne a helyzet, akkor olyan sulit válassz, ahol lehet kollégiumban lakni, és hamarabb leszel 18, mint gondolnád. Rohadt gyorsan múlik az idő.

2013. aug. 3. 01:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Maradj apuddal,főleg azért,mert őt jobban szereted,mint ahogy te írtad.
2013. aug. 3. 01:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
13 éves voltam mikor a szüleim elváltak.Én vagyok a legkisebb a 3 gyerek közül,ezért nehezen viseltem,hisz még gyerek voltam.Anyukámmal maradtam,ez nálam nem volt kérdés,mert mindig anyás voltam,és apa nem is volt valami minta apa,míg kicsik voltunk,nem tudott velünk közös hangnemet kialakítani.Eleinte rossz volt,hisz mi költöztünk anyuval,ott kellett hagynom a régi megszokott kis otthonom,ahol felnőttem.Anya megígérte,akármikor mehetek apukámhoz,így nem volt hiányérzetem hogy nem látom.Nehéz lesz eleinte megszokni,de ha nem költöztök messzire,akkor a barátaid,az iskolád megmarad,ez némiképp segíteni fog.Igazán jó tippet nem lehet adni,mert mindenki másképp dolgozza fel a helyzetet.Kitartás,lehet könnyebben átvészeled mint gondolnád,hisz végül is már te sem vagy olyan kislány.
2013. aug. 3. 06:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Azzal maradj,akivel igazán jól érzed magad.Ne azt nézd most,hogy anyukád "más" és ne azt,hogy apukád csalta anyukádat.Azt nézd neked mi lenne a jó,hol és kivel tudnál élni.
2013. aug. 3. 06:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Maradj apukáddal a házatokban.
2013. aug. 3. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!