Ma érkezik anyósom látogatóba. Nem tudom hány napra, mert azt nem mondta meg. Most görcsben van a gyomrom, nem tudom, hogy fogom elviselni. Minden hajam szála égnek áll tőle. Adnátok tippeket, hogy tegyem elviselhetővé ezt az időszakot?
Én úgy szoktam átvészelni ezt az időszakot, hogy apró tűket szúrkálok bele (persze képletesen :D).
Anyósom állandóan elégedetlenkedik, ellenem hergeli a párom, a családot...
Persze velem szemben megy a jópofi.
Tudom hogy iszonyatosan irigy fajta, így olyankor még jobban kitakarítok mint szoktam, hadd csillogjon az a lakás.
Mindenből a legszebbet, legjobbat veszem elő.
Jobban főzök mint ő, ilyenkor direkt azt főzök amivel ő várja mindig a páromat - húslevest, rántotthúst még több, és finomabb körettel.
Ilyenkor általában magába fordul a sárga irigységtől, de mivel a jópofi-művek ekkor is működik, egészen kulturáltan el lehet lenni mellette.
megkérdezed mikor érkezik: meddig marad mama?
"hát, amíg szívesen láttok"
"Ó, hát egy kávét sem iszik meg?"
3-as vagyok.
Erre az egy problémára nagyon könnyű orvosságot találni :)
Szépen leülteted a családot az asztalhoz, majd kimész a konyhába desszertet csinálni, megmondod nekik hogy csak frissen jó, egyenek nyugodtan.
Így pont lemaradsz a problémás részekről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!