Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma érkezik anyósom látogatóba....

Ma érkezik anyósom látogatóba. Nem tudom hány napra, mert azt nem mondta meg. Most görcsben van a gyomrom, nem tudom, hogy fogom elviselni. Minden hajam szála égnek áll tőle. Adnátok tippeket, hogy tegyem elviselhetővé ezt az időszakot?

Figyelt kérdés
2012. dec. 27. 16:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyukám mindig azt csinálta, mikor ilyen stresszes időszak jött, hogy bevett egy nagyon enyha nyugtatót :) akkor egész jól elviselte a dolgokat, legalább nem idegesítette magát.
2012. dec. 27. 17:02
 12/19 A kérdező kommentje:
Én ezt sajna nem tudom megtenni, mert szoptatok még. Igaz már ritkábban, de akkor is. Viszont egy felest azt be fogok ma verni mielőtt megérkezik a mama.
2012. dec. 27. 17:03
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell beszélni a pároddal, kisbaba van neked is kell a nyugalom mert gondolom akkor még nem aludja végig az éjszakát. Meg kell vele beszélni h pár napba még benne vagy de többre nem vagy hajlandó.

Szerintem mondd el neki őszintén h nem szereted, azt is mondd el neki h te szereted annyira őt h pár napig elviseled az anyját de legyen rád is tekintettel h te meg nem szereted

2012. dec. 27. 17:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Az engem is érdekelne, ha ennyire nem bírod az anyósodat, akkor ezt a férjeddel nem tudod megbeszélni? Mit szól ehhez az egészhez? Nézd valamennyit nyilván muszáj találkozni, mert mégiscsak a férjed anyukája, de az evidens, ha közeli rokonhoz megy valaki látogatóba, akkor megbeszélik, hogy mégis meddig marad....
2012. dec. 27. 17:18
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem akarom részletezni a miértet...Férjem tudja, hogy mennyire szeretem az anyját...
2012. dec. 27. 17:28
 16/19 anonim ***** válasza:
:-)
2012. dec. 27. 17:43
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

A férjed nem kérdezett rá,hogy mégis mennyit szeretne maradni?Mert akkor mondhatná (még ha nem is így van),hogy akkor úgy vásároltok be,úgy alakítjátok a programokat....stb. Nem igaz,hogy nem tudja megmondani,hogy meddig óhajt nálatok lenni!

Ez olyan,hogy megyek anyukéhoz,haza látogatóba az ünnepekre,megkérdezik,hogy mennyi időre?

"Hát mit tudom én,megyek és kész!"

Ők biztos mondanák,hogy na most komolyan!Mondjam már meg hogy mennyi időre megyek,mert akkor úgy készülnek!

2012. dec. 27. 19:52
 18/19 anonim ***** válasza:
Szervezz minnél több programot a gyerekekkel, most egész enyhe idő van, akár órákat is lehettek a játszótéren.Anyóssal meg törődjön a férjed, ha már nem bírja helyrerakni....
2012. dec. 28. 11:18
 19/19 anonim ***** válasza:
a legjobb: mari hónaajja
2013. jan. 5. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!