Ma érkezik anyósom látogatóba. Nem tudom hány napra, mert azt nem mondta meg. Most görcsben van a gyomrom, nem tudom, hogy fogom elviselni. Minden hajam szála égnek áll tőle. Adnátok tippeket, hogy tegyem elviselhetővé ezt az időszakot?
Meg kell beszélni a pároddal, kisbaba van neked is kell a nyugalom mert gondolom akkor még nem aludja végig az éjszakát. Meg kell vele beszélni h pár napba még benne vagy de többre nem vagy hajlandó.
Szerintem mondd el neki őszintén h nem szereted, azt is mondd el neki h te szereted annyira őt h pár napig elviseled az anyját de legyen rád is tekintettel h te meg nem szereted
A férjed nem kérdezett rá,hogy mégis mennyit szeretne maradni?Mert akkor mondhatná (még ha nem is így van),hogy akkor úgy vásároltok be,úgy alakítjátok a programokat....stb. Nem igaz,hogy nem tudja megmondani,hogy meddig óhajt nálatok lenni!
Ez olyan,hogy megyek anyukéhoz,haza látogatóba az ünnepekre,megkérdezik,hogy mennyi időre?
"Hát mit tudom én,megyek és kész!"
Ők biztos mondanák,hogy na most komolyan!Mondjam már meg hogy mennyi időre megyek,mert akkor úgy készülnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!