Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok túlélési tippeket?
Férjemmel szétmentünk 2 hete, eddig egészen jól bírtam, de közeledik a padló. Minden egyes percem le kell kötnöm, de jelenleg 2 éves kislányommal vagyok itthon, akit ez szintén nagyon megvisel. Kezdek kiborulni, minden rá emlékeztet, tudom, hogy jobb így és nem csinálnám vissza, de nagyon hiányzik.
Tapasztalt túlélők tippjeit várom....
Menthetetlen a kapcsolatotok?
Mert én azért nem vetném el ennyire a sulykot. Javaslom Neked, hogy olvass utána a Merj szeretni című könyvnek és nézd meg a Fireproof című filmet.
Nagyon jó túlélő módszereket ajánlottak az előző hozzászólók. Ehhez még:
Rendezd át a lakást, a bútorokat, szórj ki belőle minden olyan tárgyat, amely akár csak hozzávetőlegesen is, de rá emlékeztet. Ha van lehetőséged, még akár át is festheted a lakásod, hogy teljesen megújuljon, és ezzel még az idődet, és gondolataidat is lekötöd.
Másrészt szervezz le kettőtöknek valami általad is megfizethető pár napos üdülést, egy teljesen más környezetben, ahol feltöltődtök új élményekkel.
Az nagyon igaz megállapítás volt, hogy kislányod a te érzelmeidet veszi át. Minél előbb átvariálod a lakást, egy-két új cuccot (akár bálából új függönyt stb.) raksz fel, annál könnyebb lesz lélekben is új életet kezdened.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:10
Nagyon jó ötletnek tartom a leírtakat.
Még annyit hozzátennék, hogy ha van lehetőséged, menj el fodrászhoz, és csináltass magadnak új frizurát.
Csodákat művel!
Egyetértek az előzővel, csak az a baj, hogy a kislány előbb-utóbb rá fog kérdezni, hogy miért nem él velük a papája. Ő ugyanis a papát is ugyanúgy szereti, és szüksége van rá, mint a mamára. Tehát fel kell készülni egy olyan válasszal, amit a kislány is megért, és el is fogad, pl. emlékszel, hogy az utóbbi időben milyen sokat veszekedtük, vagy hiba nélküli ember nincs, mindenki tesz olyat, amit a másik nem tud megbocsátani, stb. stb.
Csak a kérdés az, hogy vajon a papa a láthatások során mivel fogja "tömni" a kislány fejét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!