Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon, hogy kerül egy franciaágy és a fal közé legalább 10 hosszú barna hajszál, ha a ház asszonyának félhosszú szőke haja van? Várom a tippeket.
akárhogyan,pl ruháról..nekem hosszú vörös hajam van,találtam már a férjem ruháján szőke/barna/fekete hajat is,110%,h nem megcsal csak pl. nekidőlt vminek..
Szóval,ha ezenkívül nincs okod féltékenységre,szerintem jó nagy hülyeség elköltözni...de te tudod...
Kutyaször?? Na jo, komolyan:
valami barna haju baratnöje aki kibontva hordja a hajat nem jart nalatok? Nem muszaly mostanaban. Rolam is ugy lehet megtudni hogy ott jartam hogy minden tele van hajjal.
Aztan esetleg belelep a kutya v. macska es szanaszet hordja. Vagy a huzat.
Lehet,hogy tényleg csak bevitte,mivel ha valaminek neki dől,rajta marad a hajszál.
De azért én ebben nem hiszek.Szerintem járt ott valaki...Lehet,hogy rokon? De azt megmondaná.
-szerzett hajszálakat és betette oda hogy téged bosszantson.
-az öcsédnek megengedte hogy nálatok dugja meg a csajt.
-ugyan ezt egy haverjának engedte meg.
-az öcséd akar kitolni a pároddal és betette oda a hajszálakat.
Hacsak nem mosodában mosatod az ágyneműt.
Egyébként hálószobába, a felsőruházattal véletlenül hazahordott, odaragadt hajszálakat elég nehéz pont ott "elhullajtani", mivel ez eléggé privát szféra.
Azért mielőtt elhamarkodottan döntenél, gondolkozz: amikor beköltöztetek, vagy be-bútoroztátok, vagy a szőnyeget leraktátok stb. volt-e valaki olyan segítség, vagy esetleg az üzletben, ahol a szőnyeget vásároltátok, volt-e ilyen eladó stb.
Kár lenne néhány hajszálból azért egy életre szóló döntést hozni, és a kicsikédet egy életre megfosztani az apjától. Ő mindkettőtöket egyformán szeret, és az apujára ugyanúgy szüksége van, mint terád. Legalábbis ő biztosan így érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!