Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon, hogy kerül egy franciaágy és a fal közé legalább 10 hosszú barna hajszál, ha a ház asszonyának félhosszú szőke haja van? Várom a tippeket.
Le kell ülnötök és átbeszélni a dolgaitokat!
Nem elsősorban a megcsalásról van itt szó, hanem azt kell tisztáznotok egymás között de nagyon őszintén, láttok-e még közös jövőt hosszútávon ebben a kapcsolatban.
Látjátok-e értelmét ennek a kapcsolatnak: megvan-e az az érzelmi töltet, a hit, bizalom, a ragaszkodás, ami kell egy olyan kapcsolatban, amely azt mondja: senki mással csak vele!
Ha nincs érzelmi töltés, ha csak azért vagytok együtt, mert "nincs jobb", akkor nem szabad együttmaradni, mert gátat szabtok annak, hogy a "jobb" megjelenhessen bármelyikőtök életében!!!!
26, igazad van, mindenki magából indul ki :-D
Nem tudom elképzelni, hogy olyan lakásra menjek egy pasassal, ahol a párjával együtt él. Pláne abba az ágyba.
És egy akármilyen gyors menet után minimum megtisztálkodom, fésülködöm (akár tíz ujjal, ha épp nem volt fésűm)
Ezt feltételezem azért másokról is.
Ennek pedig további nyomai is vannak, mint pár hajszál az ágy mellett.
Ami tehát (szerintem) önmagában még nem bizonyíték.
"én meg most érzelemmentes állapotba kerültem. Semmit sem érzek. Még dühöt sem."
Majd fogsz. Gyakorlatilag sokkot kaptál. Ismerős. Mármint, nem a helyzet, hanem az érzés. A nagy semmi.
Csak érdeklődtem! Ne ess a torkomnak kérlek! Nem én okoztam a nyomorod!
Azt hittem ez nem az a téma, amit mosoly-jelekkel kell teletűzdelni! de ha te ezt viccesen fogod fel , akkor én is örülök ennek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!