Növéremmel nagyon össze vesztem, tippeket kérek arra, hogy hogyan szivasam meg?
Legyél nagyvonalú, és bocsáss meg neki. Teljesen össze fog zavarodni...
Bkker, hány évesek vagytok??? Min vesztetek össze? A Barbie-n, vagy egy télifagyin?
tényleg, hány évesek vagytok?? ilyen kérdés után azért kíváncsi vagyok rá.. :)
Amúgy az elsőnek igaza van. Próbálj vele kibékülni. Kinek jó az, ha marjátok egymást? Inkább kérd meg, hogy beszéljétek meg a dolgot, amin összevesztetek.
20 éves 16 vagyok, meg akartam vele beszélni a dolgokat, ne h azt higyétek nem... oda mentem h megbeszéljem vele meg se hallgatott, átlag bele vágott a szavamba...
Aztán meg a cuccaim bántsa fére akarom tolni h ne bántsa és verekedni kezdünk, ki karmol és még bocsánatott se kér??? Ilyenek bocsásssa meg aki még végig se tudd hallgatni, meg egy bocsánatott nem tudd mondani????
Ez akkor sem megoldás. Ha elkezded szivatni, akkor semmivel sem leszel jobb nála. Vissza fog vágni valamivel és sosem lesz vége ennek a boszzúállásnak.
Az lesz a vége, hogy teljesen eltávolodtok egymástól, és 10 év múlva itt teszed föl azt a kérdést, hogy hogyan béküljetek ki.
A kérdésből, a problémából és az írásmódból következtetve max. 10 évesnek tippelnélek benneteket. Jesszusom.
(Egyébként a helyesírás független a lelkiállapottól, én pl. mérgesen is helyesen írok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!