Milyen túlélési tippeket tudtok adni?
Szerda este jönnek hozzánk anyósék. (Most biztos többen felszisszentetek... én szinte felordítottam, ahogy ezt leírtam.)
Hogy meddig maradnak, azt nem tudom, mert "nem illik megkérdezni", de olyan 1 hétre saccolom.
Ezt hogy lehet kibírni?
Illik vagy nem illik megkérdezni, de nektek akkor is tudnotok kell ezt. Nekik illene ezt tisztázni veletek!
Ha nem akarsz direkt rákérdezni, mondd, hogy jövő hétre kaptál egy programmeghívást a barátoktól, és tudni szeretnéd, hogy tervezz, nálatok lesznek-e vagy sem.
Kedves #1, az a baj, hogy az anyós hihetetlenül élvezi itt a semmittevést. Ha ezt kedvességgel tetézem, akkor tuti nem akar hazamenni 1 hét után.
Kedves #4, már próbáltam olyanokra hivatkozni, hogy programom lesz, de akkor azt mondja, hogy csak nyugodtan csináljam, amit szeretnék. Az sem zavarja őket, hogy amig itt vannak, addig ők alszanak a hálónkban a franciaágyunkon, a párom meg egy matracon, én pedig egy különszobában egy olyan kanapén, ami kényelmetlen. Amig itt vannak nincs szex sem. Nincs hol és mikor.
13:34! Akkor meg kérdezzetek rá kerek perec, hogy meddig maradnak. Az nem normális, hogy gyakorlatilag ti tesztek szívességet, és mégis ti vagytok kiszolgáltatott helyzetben.
Arra azért figyelj, hogy hogyan kérdezed meg, van különbség a "mikor mennek már el, Mama?" és a "Kedves Mama, hogy tervezik, meddig maradnak nálunk? Szeretnénk tudni, hogy tudjunk tervezni étellel, programmal, stb..."
"nem illik megkérdezni"
Más nyakára se nagyon illik költözni, főleg határozatlan időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!