Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom szerint rossz anya...

Anyósom szerint rossz anya vagyok és elkényeztetem a gyerekeimet. Szerintetek?

Figyelt kérdés
A hét elején kérdeztem a gyerekeimtől,hogy mit ennének szívesen holnap. Erre fennhangon mindketten mondták, hogy a palacsintát. Mondtam nekik, hogy holnap erre nem lesz időm, de megígérem,hogy holnap után csinálok nekik. Csináltam is nekik palacsintát, erre anyósom mondta flegmán, hogy látom megcsináltad nekik amit rendeltek... Tegnap mondta a kislányom,hogy ők már úgy ennének kukoricát, mert itt a nyár és még nem is ettek idén főtt kukoricát. Gondoltam reggel kimegyek a piacra, most úgy is potom áron megkapom a szép kukoricákat, és semeddig nem tart megfőzni. Felraktam főni a kukoricát egyből piac után, kemény 10 percemet vette igénybe,közben itt volt anyósom, hogy megvitassa velem, hogy mit fog főzni ma,és jöttek a gyerekek, hogy képzeld mama,anyu kukoricát főz nekünk. Párom anyukája egyből megszólt,hogy megint rohantál a piacra és megvetted amit a gyerekek kívántak,és jött égből az áldás, hogy ez így nem lesz jó,követelőzősek lesznek,meg már most el vannak kényeztetve,és a végén azt is hozzám vágta, hogy ne csodálkozzak ha majd tini korukba a képembe vágják, hogy milyen rossz anya vagyok. Ekkor kitessékeltem az ajtón, és megmondtam, hogy majd ha ennyire rossz szülő vagyok, nem kell végig nézniük, ahogy elrontom az unokáit... A szomszédoktól pedig most azt hallottam vissza, hogy őt mennyire megsértettem, meg,hogy én utálom őt, és hogy direkt ki akarok szúrni vele, meg hogy túl reagáltam ezt az egész. Szerintetek is túl reagáltam?
2013. júl. 31. 11:16
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg semmi köze hozzá hogy mikor mit főzöl a gyerekeidnek. Csak feltünösködik meg hisztizik a mami. Hagyd rá majd megunja.
2013. aug. 1. 12:18
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis kényezteted el! az nem itt kezdődik! Mit szeretnétek enni holnap? rántott csirkeszárnyat! (ez nem elkényesztetés)

Anya anya! Vedd meg nekem ezt a játékfigurát léééégyszi, csak 2,500ft!!! Na de már kaptál 4-et ebben a hónapban. (na ez elkényeztetés)

Szerintem egyszerüen az anyósod csak féltékeny, hogy a gyerekeknek van aki megcsinálja a jobbnál jobb kajákat, neki meg magának kell megcsinálnia azt amit enni akar.

De mondd meg neki nyugodtan: Te most komolyan azon vitatkozol velem hogy mit egyenek a gyerekeim? Ez annyira piti dolog már nem azért! Egyszerüen szánalmas!

Majd ezek után hagyd faképnél. (Én mindig ezt vetem be, és többnyire, jól jövök ki belőle)

2013. aug. 4. 21:47
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én elég rossz anya lehetek,lassan 30 éve kérdezem meg a gyerekeket és a férjem mit ennének,igaz a gyerekeket már csak amikor látogatóba jönnek hétvégén,mert így biztos tetszeni fog a menü,és nekem nem kell gondolkodnom.

Mégis értelmes felnőtteket neveltünk belőlük,egyik se volt hisztis igazán (persze a tinikor azzal jár,de nem követelőztek).

Fiús és lányos anyós is vagyok már,de sosem szólok bele az unokáim nevelésébe.

Ha valamit nem úgy csinálnak,ahogy szerintem jó,akkor nem úgy csinálják,majd rájönnek ők hogy nem jó,vagy rájövök én hogy úgy is jó.

Én inkább kiélvezem a hétvégéket velük és a nyári heteket az unokákkal amikor itt nyralnak.

2013. aug. 5. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!