Anyósom szerint rossz anya vagyok és elkényeztetem a gyerekeimet. Szerintetek?
Atyám... Szerintem az anyósod már nem tud mivel cseszegetni ezért találta ki ezt. semmi gond nincs vele,hogy azt csinálod amit kérnek.
Nálunk is anya megkérdezte mindig,hogy mit ennénk és rendszerint azt csinálta
Ne foglalkozz az anyósoddal.Ennyitől nem lesznek elkényeztetve,szerintem.
Más valami baja van az anyósodnak,ezt kell kideritened.
Igazából a férjem ezt még nem tudja, a palacsintás eset után nem szóltam neki, most meg még nem ért haza...
Szerintem teljesen normális, hogy megkérdezem mit ennének szívesen, hiszen egy idő után az ember nem tud magától kitalálni minden héten minden napra más más ételeket. És szerintem egyáltalán nincsenek elkényeztetve,régebben is megkérdeztem tőlük hogy mit ennének szívesen, mondták hogy rántott csirkét sültkrumplival, én meg megmondtam nekik, hogy a sültkrumpli egészségtelen, ezért csináltam nekik rántott csirkét rizibizivel. Anyósom is láthatná, ha akarná látni,hogy nem mindig az van amit ők akarnak...
Jaaaj, ezek a mamák! Ha nem veszel nekik kukoricát, akkor te vagy a mintaanya? Jaj, ha ez ennyire egyszerű lenne :)
Szerintem szuperül oldottad meg a helyzetet, ne rágódj a dolgokon. A szomszédoknak - ha már régóta ismerik - biztos, hogy megvan a személyes véleményük róla.
Ne foglalkozz vele, nem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!