Anyósom szerint rossz anya vagyok és elkényeztetem a gyerekeimet. Szerintetek?
Fennakadtam a trágárságszűrőn! :)
Miért, szerinte mit kéne főznöd? Amit nem szeretnek a gyerekek? Hülye.
Szerintem neked van igazad, az nem elkényeztetés, hogy megkérdezed a gyerkőcöket, mit kérnek enni, és megcsinálod. Az én anyum is meg szokta kérdezni, mégsem vagyok követelőzős, nem mondom, hogy rossz anya (sőt... :) ). A szomszédokkal ne foglalkozz, vannak, akiknek ez az élete, hogy mások dolgába belekössenek. Az ilyeneket csak megmosolyogni lehet.
17/L
Ha te megkérdezed a gyerektől, mit enne, ő válaszol, és te azért sem azt csinálod, az nem jó anyaság, hanem szívatás. Ha megkérded, nyilván azt csinálod :D Vagy a kedves mama hogy gondolta? Gyerekkoromban anyukám tőlem is gyakran megkérdezte, mit szeretnék enni, mert nem volt ötlete, mit csináljon.
A kukoricás dolog meg... ha a gyerekek udvariasan kérik, és nem követelőznek, továbbá megértik, hogy csak holnap, vagy hétvégén kaphatják, amit akarnak, akkor szerintem már túl is szárnyalták az átlag gyerekeket udvariasságban.
Tőlem még anyukám 20+ évesen is megkérdezte mindig minden héten, hogy mit ennék szívesen, amikor még velük laktam, és még sem lettem se hisztis, se elkényeztetett se követelőző.
Most már a férjem is megtudta, hogy mi volt a helyzet,csak azt sajnálom, hogy nem tőlem tudta meg,mert én szerettem volna olyan jófej lenni, hogy ne a munkája közepén hívjam már fel és mondjam el neki, hogy balhézott az anyja a lakásunkba, de a drága édes anyukája, még ennyire sincs tisztelettel a fiára, hogy majd munka után megbeszéljük vele, neki egyből fel kellett hívnia.
Na mindegy, egyből engem is felhívott, hogy mi volt ez az egész. A telefonbeszélgetés kicsit viccesen zajlott, én jót nevettem rajta :D
Férjem: Hívott anyám...
Én:Igen? Mit mondott?
Férjem: Hogy kidobtad őt a lakásból. Igaz ez?
Én: Nem teljesen így történt, igazából udvariasan dobtam ki a lakásból. Kinyitottam neki az ajtót és megmondtam, hogy nem kell végig néznie ahogy elrontom és elkényeztetem az unokáit.
Férjem:Jól van jól tetted. Megyek majd délután, nemsoká végzek.
Én:Jól van, puszi szia.
:D:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!