Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom szerint rossz anya...

Anyósom szerint rossz anya vagyok és elkényeztetem a gyerekeimet. Szerintetek?

Figyelt kérdés
A hét elején kérdeztem a gyerekeimtől,hogy mit ennének szívesen holnap. Erre fennhangon mindketten mondták, hogy a palacsintát. Mondtam nekik, hogy holnap erre nem lesz időm, de megígérem,hogy holnap után csinálok nekik. Csináltam is nekik palacsintát, erre anyósom mondta flegmán, hogy látom megcsináltad nekik amit rendeltek... Tegnap mondta a kislányom,hogy ők már úgy ennének kukoricát, mert itt a nyár és még nem is ettek idén főtt kukoricát. Gondoltam reggel kimegyek a piacra, most úgy is potom áron megkapom a szép kukoricákat, és semeddig nem tart megfőzni. Felraktam főni a kukoricát egyből piac után, kemény 10 percemet vette igénybe,közben itt volt anyósom, hogy megvitassa velem, hogy mit fog főzni ma,és jöttek a gyerekek, hogy képzeld mama,anyu kukoricát főz nekünk. Párom anyukája egyből megszólt,hogy megint rohantál a piacra és megvetted amit a gyerekek kívántak,és jött égből az áldás, hogy ez így nem lesz jó,követelőzősek lesznek,meg már most el vannak kényeztetve,és a végén azt is hozzám vágta, hogy ne csodálkozzak ha majd tini korukba a képembe vágják, hogy milyen rossz anya vagyok. Ekkor kitessékeltem az ajtón, és megmondtam, hogy majd ha ennyire rossz szülő vagyok, nem kell végig nézniük, ahogy elrontom az unokáit... A szomszédoktól pedig most azt hallottam vissza, hogy őt mennyire megsértettem, meg,hogy én utálom őt, és hogy direkt ki akarok szúrni vele, meg hogy túl reagáltam ezt az egész. Szerintetek is túl reagáltam?
2013. júl. 31. 11:16
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
74%
Ez legyen a legnagyobb kényztetésed/rontásod. Anyospajtással meg ne törödj. Nagyon is finoman tessékelted csak ki. A szomszédoknak meg mondd meg, hogy bizony te tulreagálod ha az anyos akar ba-ogatni, nem a fia.
2013. júl. 31. 11:37
 12/33 A kérdező kommentje:
Egy kicsit azért vicces is, mert kb fél óra múlva az egész falu tudott arról, hogy én kidobtam (!!!!! kidobtam???) az anyósomat a lakásunkból. :D nagyon ráérhet...
2013. júl. 31. 11:39
 13/33 anonim ***** válasza:
89%

Fennakadtam a trágárságszűrőn! :)

Miért, szerinte mit kéne főznöd? Amit nem szeretnek a gyerekek? Hülye.

2013. júl. 31. 11:45
 14/33 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem neked van igazad, az nem elkényeztetés, hogy megkérdezed a gyerkőcöket, mit kérnek enni, és megcsinálod. Az én anyum is meg szokta kérdezni, mégsem vagyok követelőzős, nem mondom, hogy rossz anya (sőt... :) ). A szomszédokkal ne foglalkozz, vannak, akiknek ez az élete, hogy mások dolgába belekössenek. Az ilyeneket csak megmosolyogni lehet.

17/L

2013. júl. 31. 11:46
 15/33 anonim ***** válasza:
89%

Ha te megkérdezed a gyerektől, mit enne, ő válaszol, és te azért sem azt csinálod, az nem jó anyaság, hanem szívatás. Ha megkérded, nyilván azt csinálod :D Vagy a kedves mama hogy gondolta? Gyerekkoromban anyukám tőlem is gyakran megkérdezte, mit szeretnék enni, mert nem volt ötlete, mit csináljon.

A kukoricás dolog meg... ha a gyerekek udvariasan kérik, és nem követelőznek, továbbá megértik, hogy csak holnap, vagy hétvégén kaphatják, amit akarnak, akkor szerintem már túl is szárnyalták az átlag gyerekeket udvariasságban.

2013. júl. 31. 11:50
 16/33 anonim ***** válasza:
85%
Akkor nálunk anyukám van elkényeztetve? Csak mert amíg nincs munkám, az ő kívánságát főzöm, mert ő dolgozik :D Nevetséges az anyósod! Csak nehogy a férjed a falutól, meg anyósodtól hallja először a sztorit, mert te jössz ki rosszul. Amúgy én is így kezeltem volna.
2013. júl. 31. 11:54
 17/33 anonim ***** válasza:
81%
szerintem teljesen normális dolog ,hogy megcsinálom amit a gyermekeim szívesen ennének....sokkal jobb mintha eléjük tenném azt amit nem szívesen esznek anyósod kissé korlátolt
2013. júl. 31. 11:59
 18/33 A kérdező kommentje:

Tőlem még anyukám 20+ évesen is megkérdezte mindig minden héten, hogy mit ennék szívesen, amikor még velük laktam, és még sem lettem se hisztis, se elkényeztetett se követelőző.

Most már a férjem is megtudta, hogy mi volt a helyzet,csak azt sajnálom, hogy nem tőlem tudta meg,mert én szerettem volna olyan jófej lenni, hogy ne a munkája közepén hívjam már fel és mondjam el neki, hogy balhézott az anyja a lakásunkba, de a drága édes anyukája, még ennyire sincs tisztelettel a fiára, hogy majd munka után megbeszéljük vele, neki egyből fel kellett hívnia.

Na mindegy, egyből engem is felhívott, hogy mi volt ez az egész. A telefonbeszélgetés kicsit viccesen zajlott, én jót nevettem rajta :D

Férjem: Hívott anyám...

Én:Igen? Mit mondott?

Férjem: Hogy kidobtad őt a lakásból. Igaz ez?

Én: Nem teljesen így történt, igazából udvariasan dobtam ki a lakásból. Kinyitottam neki az ajtót és megmondtam, hogy nem kell végig néznie ahogy elrontom és elkényeztetem az unokáit.

Férjem:Jól van jól tetted. Megyek majd délután, nemsoká végzek.

Én:Jól van, puszi szia.

:D:DD

2013. júl. 31. 12:01
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Most jót nevettem :D
2013. júl. 31. 12:10
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Anyósod egy szar:D Jóltetted, mindenkinek ilyen anyának kéne lennie!:)
2013. júl. 31. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!