Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért mindig az Anyóst szidját...

Miért mindig az Anyóst szidjátok? Miért nem látok olyat hogy az Após a rossz?

Figyelt kérdés
2013. júl. 30. 14:36
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szerintem ez afféle népszokás, amelynek végülis lehet alapja. Mázlista vagyok, apósom lényegében nincs, mert elváltak. Volt helyette nagyapósom, és nagyanyósom, azok nagyon rendesek voltak.
2013. aug. 3. 14:26
 22/23 anonim válasza:
Mert az anyós mindig mindenbe bele akar avatkozni.
2013. aug. 3. 19:27
 23/23 Andrej031 válasza:
Hát az én apósomnál mocskosab állat nincsen 100 millákkal játszik és a lányának a voltférjének 50 miláért vet céget alányától meg az utólsó fillért is elveszi mikor ikreink születtek a saját unokáinak babakocsira úgy adott 20 ezret hogy 30 at kellet visszaadnunk ahoz hogy kikartonozzam a házát tőle kellet megvennem az üzletből a csavarbehajtótt amivel neki dolgoztam a feleségét 7 hónaposan gyomron rúgta és így a párom hallássérült és miliós támogatásokat azed a párom nevében és még a párom fizet neki hogy a házában lakunk. az alkalmazotjaio meg napi 15 és 20 ezret lopnak tőle neki mweg 5 éve nem megy a tvje mert sokal havi 3 ezret csartornára 10 éves fia egymilió700 ezret lenyult és észre se vette az unokáinak meg még csokit se venne
2013. aug. 4. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!