A párom szülei sajnos nem akarják tartani a kapcsolatot párommal a rossz múltja miatt. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 20:30
2/36 anonim válasza:
Nem akarják, idős emberekkel nagyon nem fogsz tudni egyezkedni, van egy nézetük, megnézném abból hogy mozdítod ki őket, és gondolom ott valami nagy szégyen történhetett ha összekaptak a gyerekükkel
Azért beszélj velük hátha
20/F
3/36 anonim válasza:
Az attól is függ, milyen rossz a múltja.
Ha pl. a lányom, egy börtöntöltelékkel állítana haza, azt én sem sem fogadnám el.
6/36 A kérdező kommentje:
Sajnos börtönben ült de már ezerszer megbánta amit tett. Szerintem egy esélyt megérdemel, mégiscsak a fiuk.
2013. jún. 10. 20:46
7/36 anonim válasza:
TE nem tehetsz semmit. A párodnak kell bizonyítania, hogy megváltozott, tegyen le valamit az asztalra, mielőtt elvárja, hogy újra megbízzanak benne, mutassa meg az életmódjával, hogy végül mégis becsületes, jó ember vált belőle.
8/36 anonim válasza:
Nem akarják tartani a kapcsolatot? Mert ez kimaradt a kérdésből! Te semmit nem tehetsz, az ő dolguk, hogy hogy viszonyulnak a saját gyerekükhöz.
9/36 A kérdező kommentje:
Bocsi rosszúl írtam, "nem akarják a kapcsolatot tartani vele"
Nagyon sajnálom a páromat, segíteni szeretnék neki.
2013. jún. 10. 21:09
10/36 anonim válasza:
Te semmit. Csak a parod, ha bebizonyitja, hogy jo utra tert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!