A párom szülei sajnos nem akarják tartani a kapcsolatot párommal a rossz múltja miatt. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 20:30
11/36 A kérdező kommentje:
Amikor a párom börtönbe került megmondták neki, hogy soha többé nem akarják látni. Sajnos a véleményük azóta sem változott. A párom emiatt nagyon szenved.
2013. jún. 10. 21:20
12/36 anonim válasza:
Bizonyara segitene megerteni a tortenteket az, ha elarulod, hogy mit tett a parod?
13/36 A kérdező kommentje:
Sajnos többszörösen elkövetett betöréses lopásért ült tíz évet.
2013. jún. 10. 21:28
14/36 anonim válasza:
Megértem a szüleidet, azt kell hogy mondjam...Az a te dolgod, hogy te ezzel együtt szereted, de én sem tudnám elfogadni...
15/36 A kérdező kommentje:
Az ő szüleiről van szó!!!!
2013. jún. 10. 21:39
17/36 anonim válasza:
Én is megértem a szüleidet is. Sőt olyannyira megérti őket még a törvényhozás is, hogy ilyenért már az örökségből is ki lehet tagadni.
19/36 anonim válasza:
Nagyon oszinten gondold el kivulallokent: te nem ertened meg a szuleit? Az ember egyszer bukik, rendben. De tobbszorosen elkovetett... haaaat....
Lehet,hogy fajni fog, de ezzel az emberrel hogyan tervezed a jovot? Rengeteg munkahelyre fel sem veszik ilyen priusszal.
20/36 A kérdező kommentje:
Nincs mit örökölnie mert a szüleinek még saját házuk sincs. Ő csak a beteg hugát szeretné látogatni. Olyan nehéz ezt megérteni?
2013. jún. 10. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!