A párom szülei sajnos nem akarják tartani a kapcsolatot párommal a rossz múltja miatt. Mit tehetnék?
A többszörös betöréses lopás már nem a "jajj, fiatal, meg hülye volt, bárkivel megesik" kategória. A párod döntött, sokszor és nagyon rosszul. És nincs olyan, hogy nem volt más lehetősége, mert mindig van. Úgyhogy megértem a szüleit. Nem mondom, hogy hasonlóan döntöttem volna, de megértem őket.
Hogy mit tehetnétek? Menjen hozzájuk térden csúszva, bocsánatért esedezve és ígérje meg százszor, hogy megváltozott. Ha úgy érzik megbocsájtanak. Ha nem, akkor a párod viselje el egész életében a múltjának a jogos következményeit.
"Nincs mit örökölnie mert a szüleinek még saját házuk sincs. Ő csak a beteg hugát szeretné látogatni. Olyan nehéz ezt megérteni?"
Nem arról van szó, hogy van-e mit örökölnie, de ha valakit 10 évre leültetnek sorozatos rablásért, az azért már nem kis botlás meg bolondság, még a törvény is lehetőséget biztosít rá, hogy halál komolyan elforduljanak a szülők a gyerektől.
Amúgy meg, ha szóba se állnak veletek, akkor honnan tudjátok mit mondanak a testvérének, meg az mit gondol és hogy várja meg mit érez?
Előbb kellett volna gondolkodni. Mit gondolsz a szülei életét nem tette tönkre, a sorozatos betörő kölykük, akik leültettek 10 évre? Ha meg 10 évig ott csücsült, meg már azóta is eltelt idő, hogy kijött, akkor mégis mire emlékszik belőle a kishúga?
A gyerekem mindig a gyerekem marad. Akkor is, ha börtönbe kerül.
Kérdező, soha nincs olyan, hogy a húga egyedül van? Jó lenne tudni valahogy megoldani a bejutást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!