Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért mindig az Anyóst szidját...

Miért mindig az Anyóst szidjátok? Miért nem látok olyat hogy az Após a rossz?

Figyelt kérdés
2013. júl. 30. 14:36
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
:))) Ez aranyos :)
2013. júl. 30. 15:16
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak az apósommal van bajom. Akkora idiótát, mint ő nem látott még a föld...

Állandóan mindenkit irányítani akar, a családja olyan, mint egy farkasfalka, ahol senki sem egyenrangú, hanem hierarchikus rendben mindenki alatt van. Állandóan csinálja a feszültséget, utálja ha nem tud valamibe belekötni. Ilyenkor kitalál teljesen irreális dolgokat, mindenki szív körülötte. Állandóan dolgozni akar magánháznál, aztán meg nyavalyog, hogy mindent vele csináltatnak meg, pedig ő pihenni szeretne.

Mindenkinek játsza a jófej apukát, közben meg egy bunkó, műveletlen paraszt.

2013. júl. 30. 15:44
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk após a nehezebb eset. Bort iszik és vizet prédikál típus. Azt hiszi, hogy a világon mindent jobban tud másoknál. 0-100 évesig mindenkit kioktat. Egész nap az összeesküvés elméleteivel traktál mindenkit vagy a teológiai nézeteit erőlteti a környezetére. Amit ő gondol, az úgy van. Amolyan kiskirálynak tekinti magát, és mivel mindent ráhagynak odahaza, azt hiszi, hogy igaza van. Voltak nagyon csúnya húzásai a családjával szemben régen, ennek ellenére úgy viselkedik, mintha erkölcsileg feddhetetlen lenne. Engem nem bír, bár nem mutatja. Ennek oka, hogy én nem hagyom, hogy kioktasson olyan dolgokkal kapcsolatban, amikhez nem ért, és szembeszállok vele, ha velem vagy a gyerekeimmel igazságtalan.
2013. júl. 30. 16:10
 14/23 anonim ***** válasza:
Nálunk a férjem pont apukámmal nem egyezik, anyukámmal semmi gondjuk egymással.
2013. júl. 30. 16:23
 15/23 A kérdező kommentje:
Végre Apòs sztorik :-) Köszönöm
2013. júl. 30. 16:24
 16/23 anonim ***** válasza:
Szeretnéd? Anyós tök jó fej, bírom. Nincsen vele gond, nem szidom. Após elba.ta az egész életét. Elvált anyóstól, anyagilag tönkre vágta magát, természetesen olyan becsületes vállalkozó, hogy nyugdíja az nem nagyon lesz neki, de nem baj, mert már el is kezdte a rajtunk való élősködést. Hurrá. Nem tudom hova ragozni! 200 ezer erre, 120 ezer arra...stb.
2013. júl. 30. 17:07
 17/23 anonim ***** válasza:

HAh! Nekem az apóssal van bajom! x)

Nem képes elfogadni, hogy egy másik nyelv az én anyanyelvem, és hogy egy 3. nyelven kommunikálok ha otthon vagyok. Természetesen beszélem a nyelvüket, de az elején nagyon idegesítő volt, hogy tojt rá.

Ill. valahányszor megszólal (mert azért passzív nyelvtudásom gyorsabban lett..) állandóan hülye, idétlen poénokat ereget, van hogy beszól nekem, s várja, hogy mit lépek rá, én meg inkább nem is reagálok rá.

Az anyósom egy roppant jófej! Ő meg hiába kérleli a férjét, hogy gondoljon bele a helyzetembe, az szrik bele.

Jah, én meg úgy oldottam meg a dolgokat, hogy nem beszélgetek vele, nem kezdeményezek beszélgetéseket, és ha el is kezd velem, akkor röviden válaszolok, azt is hatszor meggondolom, hogy bele tud-e valahol kötni, így nem adom alá a lovat....

Naja, mostanában viszont visszahallottam a férjemtől, hogy az apja szóvá tette neki, hogy kerülöm, meg nem érti...

hábmeg

2013. júl. 30. 17:52
 19/23 anonim válasza:
Szegény apósoknak esélyük sincs rossznak lenni, mert az a fránya anyós elnyomja őket :)
2013. aug. 1. 08:40
 20/23 anonim válasza:
Sajnos nekem kijutott rossz anyós és apósból is. Após anyagilag tesz tönkre, anyós meg pszihésen. Apósom úgy gondolja, hogy minden hülyeségét nekünk kell finanszírozni, emiatt a pàrommal vannak súrlódások, mert én nem hagyom. Anyósom meg mindenkinek meg akarja mondani, hogy mikor mit csináljunk, vagy pl. milyen ruhát vegyünk fel, stb.
2013. aug. 3. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!