Miért mindig az Anyóst szidjátok? Miért nem látok olyat hogy az Após a rossz?
Én mindkettőt szívből utálom!!!
A fiuktól van egy gyermekem, aki 2 éves, ennek ellenére ok nélkül meggyanúsítottak, hogy nem tőle van. Amíg szülni voltam, önkényesen beköltöztek a házamba! Az én házam, nem közös a fiukkal. A gyerek szülinapjáról elfeledkeznek, se karácsony, se semmilyen más ünnep. Soha egy csomag pelust vagy egy gombóc fagyit nem kapott tőlük.
Mégis engem kritizálnak, hogy mocsokban élünk, nem foglalkozom a gyerekkel. Nálam a padlóról lehet enni, ők meg penészes lakásban élnek, ahol se áram, se gáz, se víz, és alkoholisták... Szóval nekem egykutya mindkettő.
speciel nekem már nem él az apósom, nem is ismertem sajnos
az anyósomat sem szidom, jó fej, szeretjük egymást, nem bunkó és minimálisan szól bele csak az életünkbe, akkor is csak azért, mert jót akar és nincs hiszti abból, hogy nemet mondunk :)
Após nem sokat zavar, nem szól bele semmibe, nem irányít, finomat főz, jó dumája van.
Exapósokkal se volt bajom, egyik kifejezetten jó fej volt, egy másikkal is csak annyi bajom volt, hogy túl hideg, kimért, szótlan volt, bár ahogy megfigyeltem mindenkivel így viselkedett. És tulajdonképpen rendes volt velem.
nálunk le van osztva a jó és a rossz szerep.
az anyós , az aki nyíltan kimondja a dolgokat, fúr ahol tud, az após, meg jópofizik, de a hátam mögött még rosszabb.
utálom mindkettőt.
De sajnos a lányukat is ellenem hangolják, ez a családi gyűlések fő mondanivalója, ezért egyre jobban távolodok tőle is.
Mindegyik válasz tetszik de 1et kiemelnék:
-"Általában a fiús anyósokra van panasz, az apósra azért nincs, mert nem foglalkozik ilyenekkel, nem érdekli a cirkusz, vagy ő is be van állítva ilyenkor a sarokba."
Ez nagyot szólt :D
Ebből is látszik,hogy mi Nők/asszonyok túlkomplikálunk mindent.
Arra gondoltatok már,hogy vajon ti milyen Anyós lesztek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!