Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Barátommal egy és fél éve vagyunk együtt! Minden rendben van köztünk, szeretjük egymást nagyon. Egy gond van csak, a barátom anyja! Nem bir engem elfogadni.. többször össze kaptunk már de mindig kibékültünk, pedig ő bántott engem már többször is a semmiért..( barátom szerint szeret engem ) és nagyon féltékeny rám! De még ha csak rám lenne..de az utóbbi időben a családomra is féltékeny volt.. Apukám adott barátomnak egy telefont és erre az anyja azt mondta hogy mi megvesszük a fiát. És ez még csak az első beteges dolog.. Ballagott barátom és egyforma virágot vettünk vélettlen az anyjával mert barátom azt szereti és ő erre is fesztiválozott hogy mert neki biztos a mi virágunk tetszett jobban.. Nagyon rosszul esnek ezek nekem mert az én családom teljesen elfogadta a barátom sőt szeretik is nagyon.. Én meg nem ártottam semmit és mégis hibás vagyok és rossz az ő szemükbe és a családom is.. most nagyon össze vesztünk egy dolgon az anyjával én és a családom is.. Azóta nem voltam náluk és eltelt egy hónap és barátom mondja hogy már rossz neki hogy nem járok oda és beszéljek én az anyjával... Gondolkozom és ha vele akarok maradni muszály lemennem oda! De szivem szerint nem akarok mert már annyiszor megaláztak ott. Mit tegyek? segitsetek kétségbe vagyok esve.. :(

2013. júl. 22. 17:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Az anyjának az nem tetszik, hogy a szerencsétlen 19 éves fiának lebabázik egy kislány, a nagy semmire, nem a szeretet aksival vannak gondok. Merthogy anyuka tovább lát annál, minthogy "csókolózzunk, ölelkezzünk, de jó nekünk, szülök egy porontyot és szép család leszünk".
2013. júl. 23. 20:07
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

"az anyja valószínüleg féltékeny, mert eddig az ő kicsi fiának csak 1 nő volt az életében..."

Biztos veszettül féltékeny az anyós. Sőt, gondolom, örül, hogy a 19 éves gyereke apa lesz - csak még emészti az örömhírt.

Biztos az volt minden vágya, hogy éljenek nagy-nagy boldogságban, mint Matisz nagypapáék.

2013. júl. 23. 20:21
 23/25 anonim ***** válasza:
35%
úgy bevagytok savanyodva emberek. folyton csak a pénzen rágjátok magatokat, hogy mi lesz.... kicsit örülhetnétek, ha valaki áldott állapotban van. Amelyiket nem tervezik előtte 5 évvel meg nem meddőségi intézetbe rakják bele az anyjába, az már nem is gyerek? Annak nem kell örülni, mert senki se várja? szánalmasak vagytok. 19 évesen nem kislány egy lány se, a fiúja meg nőjjön fel, ennyi.
2013. júl. 24. 14:02
 24/25 A kérdező kommentje:
istenem.. nah a fele válaszolónak egy csepp esze sincs az fix... már elnézést! De nem a babáról van szóóóóó. Már rég le van zárva a babás ügy.. nem tartottam meg sajnos mert a barátom nem akarta és mert nagy viták voltak emiatt... itt már a lényeg az lett volna hogy a barátom anyja nem is fogadott el a baba előtt se meg a baba után see értitek? egyszóval nem fogadja el azt hogy a fia másik nőt is szeret! FÉLTÉKENY bárki bármit is mond!!!!!!!!!! És most barátom azt akarja hogy menjek le oda, de nem merek.. mit csináljak? ez lett wna a kérdésem ... de itt már ment az észosztás...
2013. júl. 28. 17:05
 25/25 anonim ***** válasza:
Mondtad már neki hogy nem akarsz elmenni? Mert ha nem akkor mondd meg neki finoman és őszintén.
2013. júl. 29. 00:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!