Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Barátommal egy és fél éve vagyunk együtt! Minden rendben van köztünk, szeretjük egymást nagyon. Egy gond van csak, a barátom anyja! Nem bir engem elfogadni.. többször össze kaptunk már de mindig kibékültünk, pedig ő bántott engem már többször is a semmiért..( barátom szerint szeret engem ) és nagyon féltékeny rám! De még ha csak rám lenne..de az utóbbi időben a családomra is féltékeny volt.. Apukám adott barátomnak egy telefont és erre az anyja azt mondta hogy mi megvesszük a fiát. És ez még csak az első beteges dolog.. Ballagott barátom és egyforma virágot vettünk vélettlen az anyjával mert barátom azt szereti és ő erre is fesztiválozott hogy mert neki biztos a mi virágunk tetszett jobban.. Nagyon rosszul esnek ezek nekem mert az én családom teljesen elfogadta a barátom sőt szeretik is nagyon.. Én meg nem ártottam semmit és mégis hibás vagyok és rossz az ő szemükbe és a családom is.. most nagyon össze vesztünk egy dolgon az anyjával én és a családom is.. Azóta nem voltam náluk és eltelt egy hónap és barátom mondja hogy már rossz neki hogy nem járok oda és beszéljek én az anyjával... Gondolkozom és ha vele akarok maradni muszály lemennem oda! De szivem szerint nem akarok mert már annyiszor megaláztak ott. Mit tegyek? segitsetek kétségbe vagyok esve.. :(

2013. júl. 22. 17:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
#10-es! Jól beszélsz!
2013. júl. 22. 18:23
 12/25 anonim ***** válasza:
24%
Igen akkor is ha a tizenéves gyerekem jelentené be, hogy gyereke lesz akkor se jutna eszembe elvetetni. Jézusom, emberek! Megölni az unokát csak azért mert kicsit korábban jött, mint ahogyan azt anyóspajti eltervezte... Én se támogatom, hogy valaki 16 évesen szüljön, de ha már megtörtént akkor mellette állnék... Pff ez de gáz!
2013. júl. 22. 18:29
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne haragudj, de egy 17-18 éves fiú anyja biztos azt is nézi, hogy a tinédzser fia elkapálta a következő 25 évre anyagilag a jövőjét (gyerektartás ugye), amiből pár évre nyilván ők lesznek elkapálva, mert az előtt a gyerek előtt még áll vagy 5 év tanulás.
2013. júl. 22. 18:46
 14/25 A kérdező kommentje:
Nagyon félre értette valamelyik válaszoló az én kérdésem.. NEM ÁLTALÁNOS ISKOLÁBÓL BALLAGOTT A BARÁTOM! ÉS 19 ÉVESEK VAGYUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉS MI SEM AKARTUK A BABÁT, VÉDEKEZÉS MELLETT TÖRTÉNT A TEHERBE ESÉS! AZÉRT NE NÉZZETEK MÁR IDIÓTÁNAK! ÉS ITT AZ A LÉNYEG HOGY EZ A " MAMA " KINEM ÁLLHAT ENGEM! PEDIG SOHA NEM BÁNTOTTAM ŐT! KÖTÖZKÖDIK MINDENBE AMIBE CSAK LEHET.. HA BARÁTOM LEJÁR IDE ARRA IS FÉLTÉKENY MERT AZT MONDTA HOGY Ő AZ Ő KICSI FIA! MEG MONDTA A SZEMEMBE HOGY EZ AZ Ő FIA! ÉS NEM VEHETEM EL TŐLE..
2013. júl. 22. 18:49
 15/25 A kérdező kommentje:

de a lényegre senki sem válaszolt :(

már az a lényeg hogy barátom azt szeretné ha lemennék hozzájuk.. és nem szivesen mennék, mert már félek a bántástól.. és hogyan csináljam? mit mondjak? vagy menjek egyáltalán?

2013. júl. 22. 19:23
 16/25 anonim ***** válasza:
92%
Hát ne menj. Mondd meg a barátodnak, hogy félsz a bántástól és nem szeretsz ott lenni. Gyereked lesz, nőj fel annyira, hogy legalább az apjának kimered nyitni a szádat.
2013. júl. 22. 19:56
 17/25 anonim ***** válasza:
71%
Igaza van az utolsónak.
2013. júl. 22. 21:25
 18/25 anonim ***** válasza:
96%

Az a gond, hogy úgy néz ki, a veszekedés megoldhatatlan és örökké fog tartani az undokoskodás. Mert ha kihordod a babát, megszülöd, az konkrét fizikai problémákat fog okozni.

Ha most odamész, megint bántani fognak, hogy ugyan vetesd már el. Ha pedig túl leszel a 12. héten, azt fogják mondani, add örökbe. Ez akárhogy is nézzük, a te családodnak és a barátod családjának is valamilyen szinten lehúzás, anyagilag is meg egyébként is. Egy csomó juttatás nem jár, mivel valószínűleg még nem vagy túl néhány év munkaviszonyon, és a barátod 19 évesen sehogy sem fog keresni annyit, hogy otthon ülj és babázgass. Tehát vagy a szüleitek fizetik a babázásodat, vagy a szüleitek vigyáznak a babára és te elmész dolgozni. Megszülöd a gyereket és kismillió problémával szembesülsz és folyamatos zaklatásnak leszel kitéve te is, a barátod is és a gyereketek is, legalább addig amíg a saját lábatokra nem álltok. És én még azt is el tudom képzelni, hogy olyan kenyértörésre kerül a sor, hogy a barátod is lelécel, mert 19 évesen nem elég felnőtt ahhoz, hogy elbírjon akkora felelősséget, ami egy terhes nővel jár és egy gyerekkel, akit valahogy fel kell nevelni. A gyerektartást meg lehet, anyósodékon hajtják be, vagy adóssága lesz belőle a barátodnak...

Szóval szerintem tökmindegy, átmész-e vagy sem, ez a legkisebb gondod pillanatnyilag.

2013. júl. 22. 21:26
 19/25 anonim ***** válasza:
35%
Az is érthető, hogy nem akarsz odamenni, meg az is, hogy a párod szeretné, hogy menjél vele. Mondd meg neki, hogy ez nem haragból vagy bosszúból van, de nem bírod a folyamatos bántást. Annyit azért megtehetsz, hogy ha a párod vállalja, hogy beszél az anyjával és megpróbálja leállítani, akkor adsz még egy esélyt a találkozásnak, de ha az anyós megint nem bír magával, akkor többet nincs miről beszélni.
2013. júl. 23. 09:52
 20/25 anonim ***** válasza:
44%

Hú hát sajnálom... az anyja valószínüleg féltékeny, mert eddig az ő kicsi fiának csak 1 nő volt az életében, de most hogy itt vagy te, 2 van. Úgy érzi hogy most őt kevésbé szereti.

Minden embernek van egy úgynevezett ,,szeretetakkumlátora" ami olyan mint egy normális akksi. A barátod eddig szeretetet kapott az anyjától, tehát egy ,,töltőről" most, mivel itt vagy te, te is adsz neki szeretetet azaz

,,áramot". Azonban a barátodnak csak egy akksija van, ezen meg kell

osztoznotok. Az anyjának ez nem tetszik, úgy érzi hogy a fia csak veled foglalkozik, az akksija csak neked üzemel.

Bocsánat a furcsa megfogalmazásért, remélem segítettem azért. Kívánom a legjobbakat és szorítok értetek!

Üdvözletem mindenkinek ;)

2013. júl. 23. 20:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!